Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κυριάκος: «Ο Ράζβαν είναι ο ιδανικός για τον ΠΑΟΚ!»

Δημοφιλή

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η παρουσίαση του βιβλίου «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK», το οποίο συγγράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος από τις εκδόσεις Φερενίκη.

Ο Κυριάκος Κυριάκος, βρέθηκε στο πάνελ και δήλωσε πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο ιδανικός προπονητής για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να πως πως για όλους εμάς που είμαστε σε μια γενιά που δεν ζήσαμε ακριβώς, αλλά ήμασταν κοντά και ακούγαμε προφορικές αφηγήσεις της μεγάλης ομάδας του 1970 και παλαιότερες.

Η καταγραφή της σύγχρονης ιστορίας είναι κάτι πολύ σημαντικό, γιατί αναγνωρίζουμε πόσο πιο εύκολο είναι να αναγνωρίσουν τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Μη έχοντας ζήσει τέτοιες συγκλονιστικές στιγμές που αισθάνομαι πως από εδώ και πέρα θα είναι πολύ πιο κανονικές, απ’ ότι εξαιρετικές.

Το 2019 νομίζω πως ήταν η αρχή για πολύ περισσότερες τέτοιου είδους επιτυχίες στο μέλλον. Το βιβλίο σαν βιβλίο έχει διπλή ανάγνωση.

Το πρώτο είναι για τον κόσμο να μάθει ανέκδοτες ιστορίες που έχουν πολύ μεγάλη σημασία και έπαιξαν πολλή μεγάλη σημασία στην διαμόρφωση εκείνης της ομάδας, που δεν έχανε πουθενά με βασικό πρωταγωνιστή τον Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και με εμπνευστή, αλλά και θεμελιωτή αυτής της ομάδας, τον Ιβάν Σαββίδη.

Και το δεύτερο είναι να καταλάβει κανείς την ψυχοσύνθεση και του ίδιου του Ραζβάν, αλλά των πρωταγωνιστών, την πίεση που είχαν να διαχειριστούν. Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου μπορώ να μιλάω μέρες, δεν θέλω, δεν είμαι και υποκειμενικός. Ήμασταν εκεί μαζί. Μαζί και με άλλους ανθρώπου που είναι εδώ.

Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι είναι ο πιο ιδανικός άνθρωπος γι’ αυτή την πόλη, γι’ αυτή την ομάδα και η απόδοση των λεγομένων του από τον Κώστα Βασιλόπουλο είναι εξαιρετική. Πρέπει όλοι να το έχουν αυτό το βιβλίο».


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία