Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Η φοβερή ανάμνηση του Μάκη Γκαγκάτση!

Δημοφιλή

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε σχετικά για το «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK».

Ο Γκαγκάτσης αφού ευχαρίστησε τον Κώστα Βασιλόπουλο, για την συμμετοχή του και για την κυκλοφορία του βιβλίου, έκανε γνωστή μια επική ιστορία από την σεζόν 2018/19.

Συγκεκριμένα, είπε πως πριν από το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όταν η ομάδα θα ταξίδευε στην Αθήνα, ο Γκαγκάτσης ρώτησε τον Παντελή Κωνσταντινίδη για το ποια θα είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, όμως ο Λουτσέσκου σε εκείνο το ντέρμπι ξεκίνησε με τους Μαουρίσιο και Σάκχοφ στη μεσαία γραμμή.

Ο Γκαγκάτσης είχε τις ενστάσεις του που έμεινε εκτός ενδεκάδας ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ωστόσο οι Μαουρίσιο και Σάκχοφ έκαναν καταπληκτικό παιχνίδι, με τον Βραζιλιάνο μάλιστα, να είναι ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα του ντέρμπι!

Ο Δικέφαλος επικράτησε με 0-2 και μετά το τέλος, ο Μάκης Γκαγκάτσης κατέβηκε στα «ασπρόμαυρα» αποδυτήρια και όταν συνάντησε τους Λουτσέσκου και Κωνσταντινίδη τους είπε: «Σας τα έλεγα εγώ να παίξει ο Σάκχοφ και όχι ο Ολιβέιρα», με το κοινό να ξεσπά σε γέλια.

 


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία