Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Οδηγούμε το Isuzu D-Max Double Cab

Δημοφιλή

Αυτό είναι το Isuzu D-Max του 2023, ένα pick up μοντέλο και αν μη τι άλλο είναι το εντυπωσιακότερο D-Max μέχρι στιγμής στην 100ετή ιστορία της μάρκας, τόσο οδηγικά όσο και εμφανισιακά. Στα χέρια μας η διπλοκάμπινη έκδοση Arena 4X4 Auto.

Το D-Max είναι το μοναδικό μοντέλο της Isuzu στην Ευρώπη εδώ και χρόνια, μιας εταιρίας με ιστορία 100 και πλέον ετών. Η τρέχουσα γενιά του pick up μοντέλου κυκλοφορεί από το 2022 και αποτελεί ένα μοντέλο με εξαιρετικό value for money και βεβαίως ως pick up έχει κορυφαίες ικανότητες εκτός δρόμου. Με μήκος στα 5,2 μέτρα, η πρόταση της Isuzu είναι σήμερα το πιο κόμπακτ σε διαστάσεις μοντέλο της κατηγορίας και πρακτικά τοποθετείται απέναντι σε προτάσεις όπως τα Ford Ranger, Volkswagen Amarok και βεβαίως το Toyota Hilux. Το D-Max ξεχωρίζει από ένα εντυπωσιακό εμπρός μέρος, με σύγχρονη και επιβλητική μάσκα, σχετικά μικρούς προβολείς, LED βεβαίως με LED φώτα ημέρας, ενώ έχει και αρκετά αεροδυναμική σχεδίαση.

Διαβάστε περισσότερα

https://trcoff.gr/odhgoume/isuzu-d-max-double-cab

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Τούμπα (video)

Παροξυσμός επικρατεί στο στάδιο της Τούμπας προ του Άρης-ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να... συντονίζουν τους δέκτες τους...

Στην ίδια κατηγορία