Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κυριάκος: «Ευλογία να έχουμε τον Ιβάν!»

Δημοφιλή

Σε μια λαμπρή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Βασιλόπουλου ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια αυτής μίλησε και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος που αναφέρθηκε προφανώς στο βιβλίο, αλλά και στους Ράζβαν Λουτσέσκου και Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το βιβλίο αυτό δείχνει ότι για κάθε στιγμή που βλέπει ο καθένας ως φίλαθλος να συμβαίνει στην οθόνη του ή στο γήπεδο, υπάρχει μια δουλειά πολλών ανθρώπων που έχουν και αυτοί συναισθήματα.

Το πιο δύσκολο από όλα είναι να καταφέρει ετερόκλητους ανθρώπους να τους κάνεις να δουλέψουν στην ίδια κατεύθυνση. Άνθρωποι με το ίδιο πάθος μπορεί να μην μπορούν να συμφωνήσουν. Δρόμοι για την επιτυχία υπάρχουν πολλοί, αλλά πρέπει να διαλέξεις τον έναν για να τον περπατήσεις και όλοι να τον ακολουθήσουν.

Εμείς έχουμε τη χαρά, την τιμή, τη χαρά και την ευλογία να έχουμε έναν πολύ ισχυρό ιδιοκτήτη που σε πείθει να περπατήσεις στο μονοπάτι που σου δείχνει. Και είχαμε τη μεγάλη τύχη να βρεθεί στο δρόμο μας ο Λουτσέσκου να μας κάνει πιο επιτυχημένους και να περπατάμε για πολύ μεγάλο διάστημα με το στήθος μας ψηλά από περηφάνια!».


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία