Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λουτσέσκου, νταμπλ και… σεξ!

Δημοφιλή

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Βασιλόπουλου ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προφανώς μίλησε και ο προπονητής του Δικεφάλου που αποκάλυψε μια ιστορία από εκείνη τη χρονία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ακούγοντας όλο τον κόσμο και όλα αυτά τα όμορφα σχόλια ένιωσα την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάτι πρώτα από όλα πρέπει να σας πω ότι το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της επιτυχίας ανήκει στον κύριο Σαββίδη. Το δεύτερο κομμάτι είναι πως για να έχεις τέτοια επιτυχία υπάρχει μια δουλειά ενός γκρουπ που ξεκινάει από τον κύριο Σαββίδη, μετά τον Μάκη Γκαγκάτση και φτάνει μέχρι του μάγειρες στη Νέα Μεσημβρία. Χρειάζεται δουλειά και ενότητα όλων.

Όμως πιο πολύ από όλα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές που τα έδιναν όλα στα γήπεδα. Αυτό το βιβλίο είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου και ανεξαρτήτως τι θα γινόταν κόντρα στην Μπεϊτάρ έπρεπε να εκδοθεί. Το πρωτάθλημα ήταν το τρίτο, αλλά ήταν νταμπλ και αήττητο, κάτι που δεν πέτυχε άλλη ομάδα. Υπάρχει άλλη μια, αλλά με λιγότερες νίκες.

Έχω μνήμες από συνεντεύξεις τύπου που έχω κλάψει και όντως όταν αντιμετώπισα τον πατέρα μου ήταν συγκινητική στιγμή. Η δεύτερη φορά ήταν στα Γιάννινα μετά το ματς με τον ΠΑΣ όταν ολοκληρώσαμε αήττητοι το πρωτάθλημα και συνειδητοποίησα το ότι αυτό που πετύχαμε ήταν κάτι απίστευτο. Έχω μάθει στην Ελλάδα πως σήμερα μπορεί να είσαι κάτι σαν Θεός, την επόμενη να είσαι ο χειρότερος στον κόσμο, μετά ξανά καλός και μετά ο χειρότερος. Θα θυμάμαι πάντα στη ζωή μου τις στιγμές που νικήσαμε όταν έκλαψα από χαρά. Θα θυμάμαι όμως και το περσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όταν κάποιοι με έφτυσαν και αυτό ήταν μάθημα για εμένα. Το μεγαλύτερο προσόν για κάποιο πετυχημένο είναι μετά από κάθε πτώση να σηκώνεται αμέσως και νιώθω πως αυτό είναι ο ΠΑΟΚ!

Υπάρχουν πολλές ιστορίες που έχουν ειπωθεί. Θα ήθελα να σας πω μια από τις πιο αστείες ιστορίες του νταμπλ και αυτή έγινε στο ξενοδοχείο που είμαστε τώρα. Τον Φλεβάρη πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ήμασταν 8 βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και είχαμε παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό παιχνίδια πολύ σημαντικά για εμάς. Η ιστορία ξεκινάει το βράδυ πριν το ματς, όταν με τον Κυριάκο και τον Παντελή πήγαμε για δείπνο. Περιμένοντας για ένα τραπέζι οι άνθρωποι του μπαρ μας κοιτούσαν κάπως επιθετικά και μας είπαν αύριο θα έχετε ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο. Και εγώ απάντησα εσείς έχετε δύσκολο ματς. Την επόμενη είχαμε μίτινκγ με τη ομάδα. Ανέλυσα τα πάντα. Προσπαθούσα να τους ανεβάσω γιατί οι παίκτες ζουν με μεγάλο άγχος τα κρίσιμα παιχνίδια. Μετά από όλα αυτά έδειχνα στο video από τον αντίπαλο. Μετά ήρθε μια ιδέα στο μυαλό μου. Ένιωσα πως έπρεπε κάπως να τους χαλαρώσω, να αποβάλλω την πίεση του αγώνα από μέσα τους. Θυμήθηκα πως το πρωί μιλούσα με τη γυναίκα μου στο τηλέφωνο και μου είπε νίκησε αν θες σήμερα να κάνεις σεξ μαζί μου. Τότε είπα παιδιά ξέχασα να σας πως κάτι παρακαλώ σήμερα παίξτε για εμένα, ποτέ δεν το έχω ζητήσει αυτό. Τους είπα ξέρετε ότι δεν το ζητάω, αλλά σήμερα σας το ζητάω επειδή το πρωί η γυναίκα μου, μου είπε νίκησε σήμερα αν θες να κάνεις σεξ μαζί μου.

Άρχισαν να γελάνε γιατί στους παίκτες αρέσουν αυτές οι μαλ…ες, το χάρηκαν πήγαμε στο ματς ήρθε ισοπαλία παίζαμε με 10 όμως και ήταν μια μικρή νίκη με εμάς. Πήγα στα αποδυτήρια τους είπα συγχαρητήρια, πήγα στα κρεβάτια των φυσιοθεραπευτών τους έδωσα συγχαρητήρια. Εκεί ήταν ο Μαουρίσιο, τον φίλησα και πήγα να φύγω και μου είπε, κόουτς ξέρεις καταλαβαίνω τόσο καλά, το ίδιο μου είχε πει και η γυναίκα μου».


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία