Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κοτάρσκι: «Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες πρόκρισης»

Δημοφιλή

Αναμενόμενα όλα τα βλέμματα στο Μάξιμιρ για το Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ στράφηκαν στον Ντόμινικ Κοτάρσκι δεδομένου του περάσματός του από το κροατικό κλαμπ στο οποίο εκκίνησε την καριέρα του, με κροατικά ΜΜΕ να απομονώνουν την περίπτωσή του κάνοντας λόγο για ένα υπερπολύτιμο asset στα χέρια του ΠΑΟΚ. Μαζί με τον 23χρονο κίπερ σειρά πήρε και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, έχοντας γνωρίζει αποθεωτικά σχόλια από τον Σεργκέι Γιακίροβιτς που αναφέρθηκε ξεχωριστά στην περίπτωσή του.

Αφορμή δοθείσης από την ήττα με 2-0 που γνώρισε ο Δικέφαλος στην Κροατία, ο 23χρονος κίπερ στάθηκε στην κακή εμφάνιση όπως χαρακτήρισε του ΠΑΟΚ επισημαίνοντας σε κάθε περίπτωση ότι ενόψει Τούμπας θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες πρόκρισης στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Δεν θυμάμαι να παίξαμε ξανά τόσο άσχημα. Ο αντίπαλος δεν έκανε κάτι. Κέρδισε περισσότερες μονομαχίες και εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας για να κάνουν το 2-0. Σειρά έχει το παιχνίδι στην Τούμπα, όπου μόνο καλύτερα μπορούμε να παίξουμε. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας και να παλέψουμε την πρόκριση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Σβαμπ κοντεύει τις 200 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια!

Από τα συμβόλαια, που ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν, είναι κι αυτό του Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός κεντρικός χαφ,...

Στην ίδια κατηγορία