Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Όταν ο ΠΑΟΚ το γύρισε κόντρα στους Κροάτες (video)

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε δέσμιος δικών του λαθών, πλήρωσε ακριβά τις λανθασμένες αποφάσεις του στην Κροατία έχοντας γνωρίσει ήττα με 2-0 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Μαξιμίρ, στην πρώτη κόντρα των δυο ομάδων για τη φάση των «16» του UEFA Europa Conference League 2023-24 και με δεδομένο πως δεν προσφέρεται η πολυτέλεια χρόνου για περαιτέρω αναλύσεις, μετατοπίζει την προσοχή του στην εντός έδρας κεκλεισμένων αναμέτρηση με τον Άρη με φόντο την πρεμιέρα των Play Off.

Μέχρι πρότινος η πλάστιγγα θεωρητικά έγερνε ξεκάθαρα προς το μέρος των «ασπρόμαυρων» δεδομένης της προϊστορίας τους με κροατικά κλαμπ, αντιμετωπίζοντας τέσσερις διαφορετικές ομάδες από τη γειτονική χώρα έχοντας εκεί δύο νίκες – με Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ριέκα, μια ισοπαλία με τη Χάιντουκ Σπλιτ αλλά και μια ήττα από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Ακόμη μετρά τρεις προκρίσεις σε προκριματικούς γύρους (Λοκομοτίβα – Ριέκα – Χάιντουκ), ενώ απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι αναμετρήσεις ήταν για τους ομίλους του Europa League.

Τι έκανε όμως ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ που αποτέλεσε την πρώτη του πριν τη χθεσινή (07.03) από κροατική ομάδα; Ο Δικέφαλος στο ντεμπούτο του Ίγκορ Τούντορ γνώρισε ήττα με 2-1 στο Ζάγκρεμπ, πετυχαίνοντας ένα υπερπολύτιμο γκολ με τον Μακ στο 91΄ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Αποδίδοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ωστόσο, στη ρεβάνς της Τούμπας ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την παρουσία του στον 3ο προκριματικό γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης με γκολ των Λούκας δις, Μακ, Πέλκα, Κίτσιου και με αυτογκολ του Αντριάσεβιτς.

Δεν τίθεται αμφιβολία πως αυτή τη φορά το έργο του Δικεφάλου φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο με δεδομένο πως καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0, ωστόσο, άπαντες εμφανίζονται διατεθειμένοι για «μάχη». Διά στόματος Ράζβαν Λουτσέσκου «για κάποιους οι πιθανότητες μπορεί να είναι 80- 20 αλλά η ομάδα μου θα παλέψει στην Τούμπα ώστε να κυνηγήσει τις πιθανότητες που τις αναλογούν. Έληξε απλώς το… πρώτο ημίχρονο. Δεν έχει τελειώσει το παιχνίδι. Υπάρχει ακόμη ένα ματς στη Θεσσαλονίκη. Και έχουμε αποδείξει και άλλες φορές μέσα στη σεζόν ότι μπορούμε να επιστρέψουμε».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ανεβάζει στροφές για την τελευταία μάχη ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για την τελευταία «μάχη» του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ισοπέδωσε τον Παναθηναϊκό...

Στην ίδια κατηγορία