Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μια ανάσα από τη Φαμαλικάο ο Φιλίπε Σοάρες

Δημοφιλή

«Διπλό» ενδιαφέρον για τον Φιλίπε Σοάρες έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, ο οποίος παραμένει αρκετά πίσω στην ιεραρχία από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου και εντός ΠΑΟΚ ήταν σαφές πως αναζητούσαν νέα ποδοσφαιρική στέγη προκειμένου να καταγράψει αγωνιστικά λεπτά και να επανέλθει προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου.

Άξιο αναφοράς πώς η Φαμαλικάο και η Λουντογκόρετς ενδιαφέρονται για την προοπτική ενσωμάτωσης του νεαρού ποδοσφαιριστή στο έμψυχο δυναμικό τους υπό καθεστώς δανεισμού, ωστόσο, παρά το γεγονός πως η τελευταία του παρέχει πιο καλές συνθήκες, ο Φιλίπε Σοάρες προτιμά να επιστρέψει ως δανεικός στην Πορτογαλία, την πατρίδα του.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του παίκτη στην πορτογαλική ομάδα. Σε περίπτωση δε που ο 24χρονος χαφ καταλήξει στη Φαμαλικάο και δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, τότε στη συμφωνία θα υπάρξει και ρήτρα τριών εκατομμυρίων ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Έσβησε» στα 76 της χρόνια η Άννα Παναγιωτοπούλου

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης γνωστοποίησε πως πέθανε η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, σε...

Στην ίδια κατηγορία