Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το εντυπωσιακό ιστορικό του ΠΑΟΚ με τον Βόλο

Δημοφιλή

Από τη στιγμή που το ΠΑΟΚ-Βόλος του Κυπέλλου Ελλάδος άφησε εκκρεμότητες με δεδομένο το ρευστό 1-0 των «ασπρόμαυρων» με γνώμονα την πρόκριση στους «8» πλέον το εισιτήριο στην επόμενη φάση περνάει από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Μίας αναμέτρησης που από πλευράς στατιστικής άποψης γέρνει υπέρ του ΠΑΟΚ όπως επισημαίνει η ΕΠΟ σε σχετική αναφορά της δεδομένης της προϊστορίας των δύο ομάδων.

«Η δεύτερη πρόκριση των προημιτελικών θα κριθεί σε ένα γήπεδο στο οποίο έχουν γραφτεί σημαντικές σελίδες της ιστορίας του Κυπέλλου. Ο Βόλος υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον ΠΑΟΚ και η νίκη της ομάδας της Θεσσαλονίκης στις 7 Δεκεμβρίου στην Τούμπα άφησε εκκρεμότητες. Ήταν εκείνο το 1-0 με το πέναλτι του Σβαμπ, που, ωστόσο, δεν κάνει τον ΠΑΟΚ να νιώθει άνετος…

Ο Βόλος προέρχεται από τρεις ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά θέλει να γίνει η ομάδα που θα στερήσει από τον ΠΑΟΚ την παρουσία στα προημιτελικά για ένατη σεζόν στη σειρά. Βέβαια για να προκριθεί ο Βόλος θα πρέπει να νικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του τον ΠΑΟΚ, καθώς σε 12 αγώνες έχει δύο ισοπαλίες και 10 ήττες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία