Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κωνσταντέλιας: «Αγαπώ τον Τάισον»

Δημοφιλή

Παίρνοντας τη σκυτάλη μετά τους Τάισον που «ζει το όνειρο» αποστέλλοντας συνάμα μήνυμα παραμονής στη Θεσσαλονίκη και Γιάννη Μιχαηλίδη κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «έναν ΠΑΟΚ που δεν έχει ταβάνι», ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τη σειρά του αποτύπωσε στο «φακό» του PAOK TV τις δικές του σκέψεις μετά το άκρως επιτυχημένο φινάλε των «ασπρόμαυρων» στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Στο επίκεντρο των προσωπικών του τοποθετήσεων στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου το αήττητο σερί που τρέχουν οι «ασπρόμαυροι» στην Ευρώπη, η πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, τα παιχνίδια που έπονται καθώς επίσης και η σχέση που έχει αναπτύξει με τον Τάισον Φρέντα. «Του έχω μεγάλη αγάπη και το διασκεδάζω όταν παίζω μαζί του και παίρνω και από αυτόν πολλά πράγματα» επισήμανε μεταξύ άλλων ο νεαρός μεσοεπιθετικός δίνοντας το δικό του «στίγμα» αναφορικά με τη φιλία που έχουν «χτίσει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV:

Για το πόσο απόλαυσε τα 12 παιχνίδια στο Europa Conference League:

«Πολύ! Μ’ άρεσε πάρα πολύ και θα συνεχίσουμε έτσι (σ.σ. γέλια)».

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ αυτή η πρόκριση:

«Παίρνουμε αυτοπεποίθηση, αυτή που χρειαζόμαστε και συνεχίζουμε στους 16 τώρα και θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος, όσο αντέξουμε».

Για το πως περιμένουν τα επόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα:

«Όλοι οι παίκτες έχουμε αυτοπεποίθηση και σκοράρουν και πολλοί διαφορετικοί παίκτες, οπότε είμαστε πολύ καλά».

Για την παρέα με τον Τάισον:

«Υπάρχει μεγάλη αγάπη. Του έχω μεγάλη αγάπη και το διασκεδάζω όταν παίζω μαζί του και παίρνω και από αυτόν πολλά πράγματα. Έχει ζήσει πάρα πολλά κι αυτός στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε τόσο καλά λόγω γλώσσας, αλλά… επικοινωνούμε».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία