Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Μιχαηλίδης: «Νιώθω πως κανένας μας δεν υστερεί» (video)

Δημοφιλή

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν στο χθεσινό (14/12) παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι, άτυχος και τυχερός ταυτόχρονα, καθώς έχασε ευκαιρίες να σκοράρει, όμως τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τυχερό τρόπο. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν δεν έχει ταβάνι και πως κανένας ποδοσφαιριστής του συνόλου δε νιώθει πως υστερεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη:

«Πολύ χαρούμενος, αλλά για να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει που σκόραρα. Κερδίσαμε, γυρίσαμε την κατάσταση, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Μιλήσαμε μέσα στα αποδυτήρια και το γυρίσαμε».

Για τις δύο χαμένες ευκαιρίες και την τρίτη που κατέληξε γκολ:

«Η αλήθεια είναι πως σήμερα (σ.σ. χθες) έπρεπε να κάνω χατ-τρικ, αλλά τέσσερα… τσαφ μαζί, ελπίζω η UEFA να μας βοηθήσει να μετρήσει και κανένα για εμάς, γιατί φτάνει αυτό».

Για τις ανατροπές του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:

«Η αλήθεια είναι ότι δουλέψαμε πάνω σε όλα τα κομμάτια από την αρχή της σεζόν, ειδικά στο κομμάτι της νοοτροπίας. Πιστεύω έχουμε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίο φαίνεται και στο γήπεδο και έτσι γυρνάνε και τα παιχνίδια με τη σωστή νοοτροπία».

Για το αν έχει ταβάνι η ομάδα:

«Όχι, απ’ ότι φαίνεται δεν έχει ταβάνι, «σπρώχνουμε» τους εαυτούς μας στην προπόνηση, στους αγώνες και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα έρχονται».

Για το rotation του ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι ήρθε μέσα από την δουλειά. Πιστεύω πως ο κάθε παίκτης που βρίσκεται εδώ πέρα είτε έχει παίξει λίγο, είτε πολύ είναι διψασμένος για τα παιχνίδια. Διψάει για τη νίκη, δουλεύει κάθε μέρα στην προπόνηση, αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα, ότι ο καθένας από εμάς δουλεύει στο 100%. Αρπάζουν τις ευκαιρίες όλα τα παιδιά, δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που υστερεί, όποιος μπαίνει βοηθάει δίνει το κάτι παραπάνω και φαίνεται σε κάθε παιχνίδι».

Δείτε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου στο video που ετοίμασε το PAOK TV:


Τελευταία νέα

Λουτσέσκου: «Οι παίκτες το έχουν υποσχεθεί στον εαυτό τους!»

Χαρούμενος, αλλά και προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά όσα είπε: Για το ματς και την τιμωρία του Κουλιεράκη...

Στην ίδια κατηγορία