Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τάισον: «Μόνο χαρά το να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Αντελίνο Βιεϊρίνια και Τάισον Φρέντα έδωσαν το δικό τους show μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι.

Ο Τάισον ήταν σε τρελά κέφια, ο Αντρέ Βιεϊρίνια ως… μεταφραστής σε ακόμα περισσότερα και τα όσα είπαν οι δυο τους ήταν απολαυστικά.

Οι δύο αιώνιοι έφηβοι του Δικεφάλου μίλησαν για τα έως τώρα πεπραγμένα των ασπρόμαυρων στη σεζόν, ενώ ο Βιεϊρίνια ανέφερε την επιθυμία του να δει τον Τάισον και του χρόνου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο σημείωσε πως η ανανέωση του συμβολαίου του θα τον κάνει χαρούμενο!

Για το αν περίμεναν το καλοκαίρι μία τόσο καλή πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League:

«Εμείς ως παίκτες, ως ομάδα, το πιστεύαμε. Μπορεί κάποιοι άλλοι να μην το πίστευαν τόσο πολύ. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και σκληρά από την προετοιμασία. Πιστεύουμε πολύ στη δουλειά μας και σε αυτά που μας δίνει ο προπονητής. Ο κόσμος μας το αξίζει όλο αυτό, γιατί σε κάθε παιχνίδι είναι κοντά μας και γεμίζει το γήπεδο. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να δώσουμε ακόμη περισσότερα».

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο και τα νέα μέτρα:

«Φυσικά θα μας λείψει. Δυστυχώς, εμείς και ο κόσμος μας, θα πληρώσουμε κάτι που δεν έχουμε κάνει. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα. Εμείς προσέχουμε τους ανθρώπους μας. Ο κόσμος μας, μας βοηθάει σε κάθε αγώνα και είναι ο extra παίκτης για εμάς».

Για το ρόλο του Αντρέ στα αποδυτήρια:

«Ο Αντρέ είναι ένας από τους ανθρώπους, που από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα με αγκάλιασε. Είναι σαν τον μεγάλο μου αδερφό. Από την πρώτη στιγμή ήταν κοντά μου και μέχρι σήμερα με βοηθάει πολύ. Τώρα, που φόρεσα το περιβραχιόνιο, μου ήρθαν πολλά πράγματα στο μυαλό και κυρίως η τελευταία μου χρονιά στην Ιντερνασιονάλ. Είχα σκεφτεί να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Σκεφτόμουν να το σταματήσω. Είχα πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Έχασα τον πατέρα μου, τον αδερφό μου. Σήμερα νιώθω πολύ ευτυχισμένος γιατί όλος ο κόσμος στην πόλη και στην ομάδα με αγκαλιάζει. Ο Αντρέ με βοηθάει πάρα πολλές φορές, ακόμη κι αν δεν το καταλαβαίνει πάντα. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για μένα, αλλά για όλους».

Για το τι ξεχωριστό του προσφέρει ο ΠΑΟΚ και το μέλλον:

«Είναι πολύ ιδιαίτερος ο τρόπος που με έχουν αγκαλιάσει όλοι οι φίλαθλοι, η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ο πρόεδρος και ο προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος που χτίζω ωραίες και όμορφες στιγμές σε αυτή την ομάδα κι ακόμη έχουμε πολλά πράγματα μπροστά μας. Μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι σε αυτή την ομάδα, θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Έχω ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο με την ομάδα. Θα είμαι σοβαρός και θα δίνω το 100% μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ βλέπω και διαβάζω τι γράφεται στα media. Αν ανανεώσω το συμβόλαιό μου φυσικά θα είμαι χαρούμενος και θα μείνω με μεγάλη χαρά».

Βιεϊρίνια:

«Αυτός πιστεύει ότι έχει μπροστά του έξι μήνες, εγώ θέλω να έχει και παραπάνω. Θα δούμε τι θα γίνει.Μακάρι τα νέα παιδιά να μας βλέπουν. Ο Τάισον είναι ένας φανταστικός αθλητής και άνθρωπος και ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής. Τα νέα παιδιά, έχουν στα αποδυτήρια πολλούς παίκτες που αξίζει να τους βλέπουν. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βελτιώνεσαι κάθε μέρα”.

Εγώ νιώθω καλά. Είμαι 38 χρονών. Κάποιες φορές αισθάνομαι ότι είμαι 18, κάποιες άλλες όχι… Η νοοτροπία που έχω, είναι ακριβώς ίδια με τον Τάισον. Χαιρόμαστε όταν παίζουμε ποδόσφαιρο, θέλουμε να είναι πάντα γεμάτη η Τούμπα και να ζούμε όμορφες στιγμές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θέλουμε να δείξουμε και στα νέα παιδιά. Να χαίρονται το ποδόσφαιρο, μόνο έτσι μπορούν να βελτιωθούν».


Τελευταία νέα

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε -για την προ έξι χρόνων φονική φωτιά στο Μάτι-ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της...

Στην ίδια κατηγορία