Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κίριλ, ξέρω τι έκανες…

Δημοφιλή

«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει…», λέει και το εννοεί ο Ντεσπόντοφ, που έχει περάσει αμέτρητα καλοκαίρια στο δεύτερο πόδι, λατρεύει την ελληνική μουσική και το ελληνικό φαγητό. Δικός μας άνθρωπος…

Όσοι γνωρίζουν τον Κίριλ Ντεσπόντοφ λένε πως πρόκειται για έναν ήρεμο χαρακτήρα. Όταν άρχισε να πρωτοεμφανίζεται στη βουλγαρική σκηνή του ποδοσφαίρου ορισμένα βουλγαρικά media απευθύνθηκαν στους γείτονές του με σκοπό να μάθουν για εκείνον και άπαντες είπαν τα καλύτερα, ενώ υπογράμμισαν πως κάνει πολύ καλή ζωή

«Όταν έχουμε ρεπό, πηγαίνω στο σπίτι μου στην Κρέσνα για να δω την οικογένειά μου. Ακόμα κι αν είναι για μια μόνο μέρα, επιλέγω να βρεθώ κοντά τους», λέει ο 26χρονος ποδοσφαιριστής. Τι του αρέσει εκτός γηπέδων; «Να πηγαίνω στον κινηματογράφο και το χειμώνα για κυνήγι», απαντά την ίδια στιγμή που ο Τύπος δίνει «μάχη» για μια φωτογραφία του σε κάποιο κλαμπ, αλλά δύσκολα θα τον συναντήσετε εκεί.

Πριν από λίγους μήνες τον προσκάλεσαν να επισκεφτεί το δημοτικό σχολείο “St. Paisiy Hilendarski” στη γενέτειρά του, εκεί όπου είχε περάσει τα πρώτα μαθητικά του χρόνια. Δεν περίμενε ότι η συνάντηση με τα παιδιά, θα του δημιουργούσε ένα πολύ μεγάλο προβληματισμό. Πήγε πίσω στο χρόνο και θυμήθηκε πώς ήταν να είσαι μαθητής, να κάνει παιδιά όνειρα, να αγωνίζεσαι για τους στόχους σου και να έχεις κάποιον να σε υποστηρίζει.

Έτσι, αποφάσισε να δώσει κάτι πίσω στο σχολείο. Γι’ αυτό θέσπισε την Υποτροφία Κίριλ Ντεσπόντοφ, με την οποία θα βοηθάει ετησίως τους καλύτερους μαθητές. «Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να βοηθήσω τόσο έξυπνα και ευαισθητοποιημένα μικρά παιδιά», είχε πει προτού ξεκινήσει μια δημόσια αντιπαράθεση με τον δήμαρχο της πόλης, Νικολάι Γκεόργκιεφ, ο οποίος δεν προσκλήθηκε στην εκδήλωση και αποφάσισε να «τιμωρήσει» τα μικρά παιδιά στερώντας τους μια προγραμματισμένη αργία!

Ο ΚΙΡΙΛ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Ο Κίριλ παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενεργός στα social media αν και μια ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά από μια νίκη της ΤΣΣΚΑ Σόφιας επί της Λουντογκόρετς και κάποια πράγματα που είχε γράψει το 2017, τον έβαλαν σε μπελάδες όταν μετά από τρία χρόνια πήγε με μεταγραφή στην ομάδα του Ραζγκράντ.

Πάντως, είναι αρκετά πλακατζής, αφού ορισμένες φορές «σκαρώνει» φάρσες στον αδερφό του. Για την ιστορία μάλιστα αυτός δείχνει ως το alter ego του στη ζωή, αφού μεγάλωσε μαζί του.

Ο Ντίμιταρ που είναι και ο μεγαλύτερος της οικογένειας πήγε μαζί με τον Ντεσπόντοφ στις ακαδημίες της Λίτεξ, χωρίς όμως να ακολουθήσει ανάλογη πορεία, ωστόσο βρίσκονταν πάντα στο πλευρό του.  Ημουν 11 ετών όταν πήγα στο Λόβετς μαζί με τον αδερφό μου. Ηταν δύσκολο γιατί ήμασταν 80 άτομα σε έναν όροφο με μόνο δύο μπάνια. Επειδή ήμουν ο μικρότερος έκανα πάντα μπάνιο με κρύο νερό, γιατί έμενα τελευταίος. Δεν είχα πρόβλημα. Ετσι ‘έχτισα’ χαρακτήρα», ανέφερε πολύ μεταγενέστερα.

*Ο Κίριλ θαυμάζει τα παιδιά με έντονο χαρακτήρα. Από που απορρέει όλο αυτό; Από τα δικά του παιδιά βιώματα. Πάλεψε πολύ και αυτή τη στιγμή είναι το πιο «hot» όνομα του ποδοσφαίρου της πατρίδας του, ενώ παράλληλα αντιλήφθηκε το πόσο σημαντικό είναι για ένα παιδί 13-14 ετών να νιώθει πως κάποιοι βρίσκονται στο πλευρό του.

 


Τελευταία νέα

Πολύτιμες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Διήμερο ρεπό χορηγήθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου στο αγωνιστικό τμήμα μετά την εντός έδρας Κυριακάτικη (28.04) αναμέτρηση με την...

Στην ίδια κατηγορία