Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Κεντζιόρα: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, ο Τόμας Κεντζιόρα αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της σεζόν για την ομάδα του, όπως και στη δική του παρουσία στις τάξεις του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής Πολωνός αμυντικός: «Ήταν όντως δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες γιατί είχαμε παιχνίδια κάθε 3-4 μέρες. Ο προπονητής έκανε μια εξαιρετική διαχείριση, με το ροτέισον, όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο, όλοι βρισκόμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό θα δείξουμε και κόντρα στον Παναιτωλικό».

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα:

«Νομίζω ότι δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, στην προετοιμασία, είμαστε μια νέα και διαφορετική ομάδα σε σύγκριση με την περσινή. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, αυτό φαίνεται στο γήπεδο και είμαι αισιόδοξος ότι θα συνεχιστεί αυτό για να πετύχουμε πολλά μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το «όπλο» της φετινής ομάδας:

«Η ομαδικότητα. Είμαστε μια πραγματική ομάδα με όλη την έννοια της λέξης. Ο καθένας βοηθάει τον άλλο. Αυτό θεωρώ ότι είναι το δυνατό μας όπλο στη φετινή σεζόν».

Για τον παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

«Έχουμε δει τον αντίπαλο. Έχουμε δει βίντεο, γνωρίζουμε τα θετικά στοιχεία που έχει ως ομάδα, αλλά και τα αρνητικά κομμάτια που μπορούμε να χτυπήσουμε για να κερδίσουμε. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας για να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Για το τι απολαμβάνει περισσότερο στον ΠΑΟΚ:

«Ουσιαστικά είναι η δεύτερη σεζόν μου, αλλά πέρυσι ήμουν λίγους μήνες εδώ. Πλέον, νιώθω ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως, ότι έχω μπει καλά στην ομάδα. Απολαμβάνω την καθημερινότητα, τις προπονήσεις, είμαστε ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και όλη αυτήν την διαδικασία την απολαμβάνω με την καρδιά μου. Όλη την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ».

Για την πορεία της σεζόν:

«Δεν θέλω να πω πολλά. Νομίζω ότι πρέπει να διαχειριζόμαστε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό και μετά να σκεφτούμε το επόμενο και το επόμενο παιχνίδι. Έτσι θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον, με αυτήν την νοοτροπία, χωρίς να κάνουμε μεγάλα σχέδια για το μέλλον, αλλά κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».


Τελευταία νέα

Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας με Σάστρε!

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος «καρπώθηκε» μία εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στην Ένωση...

Στην ίδια κατηγορία