Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κωνσταντινίδης: «Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες μπορούν να μας δώσουν σημαντικές λύσεις»

Δημοφιλή

Σε συνέντευξή του ο Παντελής Κωνσταντινίδης, στενός συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ματς με τον Παναιτωλικό, στην τακτική του ροτέισον, όπως και στους Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκει τα πατήματά της μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση ενός έμπειρου τεχνικού που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα είναι ένα ματς, που περιμένουμε τον Παναιτωλικό σφιχτό. Είναι όμως ένα ματς που εξαρτάται από την δική μας απόδοση, όπως κάθε παιχνίδι στην έδρα μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλά, όπως στα τελευταία ματς και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκει ομάδες να παίζουν ακόμη και με έντεκα παίκτες πίσω από το κέντρο συχνά: «Δεν θα είναι κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά, αν συμβεί, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Θα πάμε για την νίκη, κοιτάμε τα ματς ένα προς ένα. Σε ό,τι αφορά τα προηγούμενα ματς, από το προηγούμενο μπρέικ μέχρι σήμερα πήγαμε πολύ καλά. Ήδη έχουμε προκριθεί σε νοκ άουτ φάση του Κόνφερενς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων, αλλά αυτό το έχουν καταφέρει λίγες ομάδες. Και έχουμε ένα ματς πολύ δύσκολο με την Άιντραχτ, στο οποίο θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό για να τερματίσουμε πρώτοι. Είμαστε σε μία πολύ καλή περίοδο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για το διαρκές ροτέσιον: «Όσο μας δίνουμε την δυνατότητα με την απόδοσή τους και την διάθεση στην προπόνηση να κάνουμε αυτές τις αλλαγές που κάνουμε, θα είναι σωστό να το συνεχίσουμε, γιατί και ανταμείβουμε τους παίκτες και μας δίνει περισσότερα τρεξίματα και περισσότερη ξεκούραση για τους παίκτες, κυρίως ψυχολογική».

Για τους Μάρκος Αντόνιο και Φελίπε Σοάρες: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι να βλέπουμε να επιστρέφουν τα παιδιά στις προπονήσεις. Στη συνέχεια της σεζόν μπορεί να μας δώσουν σημαντικές λύσεις τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις. Ξέρουμε όλοι μας ότι ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος είναι μήνες με πολλά ματς, αν δεν κάνω λάθος 16 ματς και άρα όλοι παίκτες είναι απαραίτητοι και είμαστε χαρούμενοι που είναι τα παιδιά μέσα στο πρόγραμμα».

Για την συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Κάθε Κυριακή παίζουμε και καλύτερα, τα παιδιά καταλαβαίνουν τον ρόλο τους στο γήπεδο και ανταπεξέρχονται κάθε φορά και πιο καλά. Η ομάδα έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα και κάθε φορά παρουσιάζει όλο και πιο βελτιωμένη εικόνα».


Τελευταία νέα

Αλέγκρι σε δημοσιογράφο: «Θα έρθω να σου ξεριζώσω τα αυτιά»

Έξαλλος ήταν ο Μασιλιμιάνο Αλέγκρι με την λήξη του τελικού Κυπέλλου Ιταλίας παρόλο που η Γιουβέντους το κατέκτησε με...

Στην ίδια κατηγορία