Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Καθοριστική η εικόνα στα πλέι οφ ενόψει της νέας σεζόν

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ δεν πήγαινε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και καλώς ή κακώς είχε και έχει ως πρώτο στόχο να χτίσει ομάδα και να βάλει βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Από εκεί ξεκινάμε το συλλογισμό μας για να βγάλουμε και δίκαια συμπεράσματα.

Για τη διαδικασία αυτή που είναι σε εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ βγάζει συμπεράσματα κάθε μέρα. Σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση. Στο κάτω κάτω όλο αυτό δεν έχει προηγούμενο και όλοι στον ΠΑΟΚ μαθαίνουν. Γι΄ αυτό και πρέπει να κρατάνε… σημειώσεις κάθε μέρα και κάθε στιγμή! Από τα καλά και τα άσχημα. Από τις επιτυχίες, αλλά κυρίως από τα λάθη και τις αποτυχίες που σε βοηθούν περισσότερο να μάθεις πράγματα.

Όπως λοιπόν όλοι στον ΠΑΟΚ είδαν και διαπίστωσαν πράγματα κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν, όπως έβγαλαν συμπεράσματα και έκαναν σχέδια με βάση αυτά, έτσι πρέπει να κάνουν και με τα πλέι οφ. Δεν γίνεται οι αποφάσεις του ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα και την επόμενη χρονιά να βγήκαν ήδη χωρίς να συνυπολογιστούν τα πλέι οφ και η σειρά των 10 δύσκολων αγώνων.

Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι ανανεώνουν; Τι χρειάζεται η ομάδα, τι πρέπει να αγοράσει, που οφείλει να ενισχυθεί. Επειδή γνωρίζουμε ότι κάποια βασικά συμπεράσματα και κάποιες αποφάσεις έχουν ληφθεί, αναρωτιόμαστε: «Όσα γίνονται στα play-off δεν θα παίξουν κανένα ρόλο».

Γινόμαστε ακόμη πιο συγκεκριμένοι. Είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να προσανατολίζεται στην παραμονή και των δύο του φορ, μετά από μια χρονιά στην οποία έχει τέτοιο πρόβλημα στο εύκολο γκολ και είναι τόσο άστοχος; Καλώς δεν πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές, από την άλλη όμως πώς γίνεται να υποτιμηθεί τόσο πολύ η υπόθεση γκολ στην ομάδα;

 


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία