Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Κάνει εκπτώσεις για ΠΑΟΚ η Μπριζ

Δημοφιλή

Έχοντας «καρπωθεί» μία υπερπολύτιμη πρόκριση στους «8» του UEFA Europa Conference League με ευρεία νίκη κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ κατά τη δεύτερη μεταξύ τους «μάχη» στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με την Κλαμπ Μπριζ με γνώμονα την πρόκριση στην ημιτελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Απέναντι σε μία ομάδα που εκ του αποτελέσματος έχει βρει αποκούμπι στην Ευρώπη βάσει των εμφανίσεων που καταθέτει και με γεμάτο πρόγραμμα στο βελγικό πρωτάθλημα έχοντας στο φόντο τον ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» ακόμη ένα απαιτητικό έργο δίνοντας συνάμα το στίγμα τους αναφορικά με τα εισιτήρια της εκτός έδρας αναμέτρησης.

Από πλευράς Κλαμπ Μπριζ ξεκαθαρίστηκε πως οι φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να γνωρίσουν έκπτωση της τάξεως των 10 ευρώ με την προϋπόθεση, ωστόσο, να είχαν προμηθευτεί εισιτήριο κόντρα στη Μόλντε. Κάτι που επισημοποιήθηκε μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρούν στο «X» αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «αγοράστε τώρα το εισιτήριό σας για τους προημιτελικούς του UECL για να είστε σίγουροι πως εξασφαλίσατε τη θέση σας! Ήσουν εκεί εναντίον του Μόλντε; Τότε θα επωφεληθείς έκπτωση € 10!».

 

Το πρόγραμμα της Μπριζ και ο ΠΑΟΚ

Πρεμιέρα για τους Βέλγους εκτός έδρας με τη Σερκλ Μπριζ ενώ τέσσερις ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα με τους «ασπρόμαυρους» τίθενται εντός έδρας αντιμέτωποι με την Άντερλεχτ στις 7 Απριλίου 2024. Μετά την πρώτη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ που έχει προγραμματιστεί στις 11/04, φιλοξενούν την Άνβερπ στις 14 Απριλίου.

Σειρά έχει η ρεβάνς της Τούμπας στις 18 Απριλίου 2024 σε μία αναμέτρηση που τα βλέμματα συγχρόνως στρέφονται και στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, πρωτοπόρο του βελγικού πρωταθλήματος και μένει να φανεί που θα ριχθεί το βάρος από την Κλαμπ Μπριζ με τις επιλογές προσώπων έχοντας αποδείξει φέτος πως στην Ευρώπη αποδίδει καλύτερα βρίσκοντας αποκούμπι.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Κλαμπ Μπριζ τον Απρίλιο:

Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ 1 Απρίλιου 2024

Κλαμπ-Μπριζ-Αντερλεχτ 7 Απριλίου 2024

Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 11 Απριλίου 2024

Κλαμπ Μπριζ-Άνβερπ 14 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ 18 Απριλίου 2024

Ουνιον Σεν Ζιλουαζ- Κλαμπ Μπριζ 21 Απριλίου 2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ηράκλειο: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω… καυγά

Χάος επικράτησε σε πτήση της easyJet από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα ο πιλότος να...

Στην ίδια κατηγορία