Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Απαιτητικό πρόγραμμα για Μπριζ και στη μέση… ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σωρεία εξελίξεων έχει προκύψει την τελευταία εβδομάδα στην επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους «8» του UEFA Europa Conference League, Κλαμπ Μπριζ, δεδομένου πως την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Jupiler League γνώρισε ήττα με ανατροπή από την Σεντ Τρούϊντεν κάτι που επέφερε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ρόνι Ντέιλα. Συνεπώς, έως και τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, το βελγικό κλαμπ αναμένεται να συμβιβαστεί με την αναβάθμιση του Νίνι Αγιέν, επικεφαλή προπονητή της δεύτερης ομάδας των Βέλγων.

«Ο Ρόνι Ντέιλα δεν είναι πλέον προπονητής της Μπριζ. Μετά από απογοητευτικά αποτελέσματα και το επίπεδο παιχνιδιού, αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Ρόνι Ντέιλα και τους συνεργάτες του Εφρέν Χουάρες και Κριστόφ Άελμπεχτ. Τις τελευταίες εβδομάδες, η Κλαμπ δεν έχει δει αρκετό DNA της ομάδας στο παιχνίδι και η αθλητική διοίκηση είναι πεπεισμένη ότι καλύτερα αποτελέσματα είναι δυνατά. Η Κλαμπ Μπριζ αναζητά νέο προπονητή ενόψει της επόμενης σεζόν» επισημάνθηκε από τους Βέλγους σε μία κρίσιμη καμπή στο εγχώριο πρωτάθλημα δεδομένου πως προσεχώς ρίχνονται στη μάχη των Play Off.

Ενδεικτικό πως γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα της Κλαμπ Μπριζ ενόψει του μίνι πρωταθλήματος και με μία σύντομη ματιά φαντάζει ιδιαιτέρως απαιτητικό πόσω μάλλον μετά τη βαθμολογική οπισθοχώρησή της σε συνάρτηση με τα σετ αγώνων που έχει με τον ΠΑΟΚ για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League. Πρεμιέρα για τους Βέλγους εκτός έδρας με τη Σερκλ Μπριζ ενώ τέσσερις ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα με τους ασπρόμαυρους τίθενται εντός έδρας αντιμέτωποι με την Άντερλεχτ στις 7 Απριλίου 2024. Μετά την πρώτη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ που έχει προγραμματιστεί στις 11/04, φιλοξενούν την Άνβερπ στις 14 Απριλίου.

Σειρά έχει η ρεβάνς της Τούμπας στις 18 Απριλίου 2024 σε μία αναμέτρηση που τα βλέμματα συγχρόνως στρέφονται και στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, πρωτοπόρο του βελγικού πρωταθλήματος και μένει να φανεί που θα ριχθεί το βάρος από την Κλαμπ Μπριζ με τις επιλογές προσώπων έχοντας αποδείξει φέτος πως στην Ευρώπη αποδίδει καλύτερα βρίσκοντας αποκούμπι.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Κλαμπ Μπριζ τον Απρίλιο:

Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ 1 Απρίλιου 2024

Κλαμπ-Μπριζ-Αντερλεχτ 7 Απριλίου 2024

Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ 11 Απριλίου 2024

Κλαμπ Μπριζ-Άνβερπ 14 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ 18 Απριλίου 2024

Ουνιον Σεν Ζιλουαζ- Κλαμπ Μπριζ 21 Απριλίου 2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία