Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ήττα πισωγύρισμα και αποκλεισμός για την Εθνική

Δημοφιλή

Ιδιαίτερα γεμάτος είναι ο φάκελος διεθνών του ΠΑΟΚ δεδομένου πως έξι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, απουσιάζοντας από τη μίνι προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος το διάστημα της διακοπής του μίνι πρωταθλήματος. Μετά τον Ντόμινικ Κοτάρσκι που επί της ουσίας εξαργύρωσε τις εμφανίσεις που κατέθεσε με τους «ασπρόμαυρους», λαμβάνοντας την πρώτη κλήση από τον Σλάτκο Ντάλιτς που κολακεύτηκε από τη συνέπειά του, σειρά πήραν πρώτα οι… μικροί του ΠΑΟΚ δεδομένου πως είχαν σημαντικό αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, στην Elite Round (σ.σ διεξάγεται στην Κοϊμπρα της Πορτογαλίας) η Εθνική Νέων «μάχεται» για την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024, γνωρίζοντας σήμερα (23/03) τη δεύτερη διαδοχική ήττα της στον 4ο όμιλο κόντρα στη Δανία με 2-1. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα… πισωγύρισμα για το αναπτυξιακό συγκρότημα της Εθνικής Ελλάδος δεδομένου πως προ λίγων ημερών τέθηκε αντιμέτωπη με την Πορτογαλία και το σκορ κυμάνθηκε στους ίδιους τόνους.

Αναφορικά με την εξέλιξη του ματς κόντρα στους Δανούς, αξίζει να ειπωθεί πως από το πρώτο μέρος ανέκτησαν ψυχολογία εξαιτίας του γρήγορου τέρματος που σημείωσαν στο 24΄για το 1-0 «επενδύοντας» πάνω στο προβάδισμα που πήραν με τον Μαντς Λόριτσεν. Μομέντουμ, εξέλιξη, φάσεις ήταν με το μέρος τους ως απόρροια και του χαμένου πέναλτι της Εθνικής Ελπίδων με εκτελεστή τον Γιάννη Γκιτέρσο του ΠΑΟΚ λίγα λεπτά πριν την ανάπαυλα. Με το σκορ στο 1-0 υπέρ της Δανίας, τα δύο σύνολα οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Αναζητώντας ένα τέρμα που επρόκειτο να άλλαζε τα δεδομένα στην εξέλιξη της αναμέτρησης, η γαλανόλευκη ισοφάρισε με γκολ του Δημήτρη Καλοσκάμη στο 62΄, ωστόσο, σε διάστημα 20 λεπτών πληγώθηκε εκ νέου από τους Δανούς που ανέτρεψαν το σκορ για το τελικό 2-1 με τον Αλεξαντρ Σίμερχακ. Συνεπώς, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας γνώρισε ήττα και αποκλεισμό από την Elite Round.

Δανία: Ντίθμερ, Σόε, Νίλσεν, Νίμπο, Φρόχολντ (80′ Χόγκσμπεργκ), Σερντέμιρ, Ο. Χόιλουντ (60′ Νάρτεϊ), Μπίσοφ, Σβαρτάου (60′ Νταχίμ), Αντρέασεν (70′ Γιόργκενσεν), Χάρντερ (70′ Σίμελχακ).

Ελλάδα: Νικολακούλης, Γεωργιάδης (79′ Παπακανέλος), Κατρής, Αλεξίου, Δεληγιάννης, Ανδρικόπουλος (60′ Κοντονίκος), Λιατσικούρας (46′ Δελιανίδης), Μπάκουλας (70′ Μαρουτσής), Κοντούρης, Γκιτέρσος (60′ Κωστούλας), Καλοσκάμης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δουλειά στην τακτική και ρεπό για τον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για τους τρεις «τελικούς» του πρωταθλήματος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέκου να δουλεύει στην...

Στην ίδια κατηγορία