Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η πρόκριση στο EURO περνά από το στομάχι

Δημοφιλή

Έχοντας «καρπωθεί» μία υπερπολύτιμη πρόκριση στον τελικό των playoffs του UEFA Nations League δεδομένου πως επικράτησε εμφατικά επί του Καζακστάν με 5-0, η Εθνική Ελλάδος έκανε το πρώτο βήμα της με φόντο το Euro 2024 και πλέον έχει μπροστά της ακόμη έναν «τελικό» κόντρα στη Γεωργία την Τρίτη (26/3, 19:00) στη Γεωργία. Σε πρώτη φάση, η πρόκριση της «γαλανόλευκης» περνά από το… στομάχι δεδομένου πως τεχνικό επιτελείο και αγωνιστικό τμήμα το βράδυ της Παρασκευής (22/3) πέρασαν μερικές ώρες χαλάρωσης μακριά από τα γήπεδα και τις προπονήσεις.

Ενδεικτικό πως γευμάτισαν σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας σε εξαιρετικό κλίμα. Ένα γεύμα με φόντο την πρόκριση. Γιάννης Κωνσταντέλιας και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δεν θα μπορούσαν να λείπουν, με τον πρώτο να αφήνει το «στίγμα» του στην εντός έδρας κομβική αναμέτρηση με το Καζακστάν στην OPAP Arena και τον δεύτερο να «πατάει» χορτάρι κατόπιν των ενοχλήσεων που αποκόμισε στους κοιλιακούς, με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται καθησυχαστικός αναφορικά με την κατάσταση του Χανιώτη στόπερ.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το γεύμα της Εθνικής Ελλάδος προ της μάχης με τη Γεωργία:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ethniki Omada (@ethnikiomada)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Έστειλε μήνυμα επιστροφής ο Έκονγκ (pic)

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του φαντάζει ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει σταθερά...

Στην ίδια κατηγορία