Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το στοίχημα του ΠΑΟΚ ενόψει καλοκαιριού

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι ενόψει της επόμενης σεζόν έχει έναν κορμό παικτών, έχει και τον ίδιο προπονητή, άρα υπάρχουν βάσεις για να συνεχίσει η λειτουργία της ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παρολ’ αυτά έχει μερικά κενά τα οποία πρέπει να απασχολήσουν σύντομα για να μην βρεθεί η ομάδα προ απροόπτου και να μην καθυστερήσει…

Για παράδειγμα στο κέντρο ο ΠΑΟΚ έχει θέμα. Λήγουν τρία συμβόλαια, η ομάδα θέλει οπωσδήποτε να κρατήσει τον Μεϊτέ, ο Γάλλος το ξέρει όμως και έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις! Αν ο ΠΑΟΚ πριν τον Μεϊτέ έχει ήδη κλείσει ένα-δύο άλλα χαφ, σίγουρα θα ισχυροποιήσει διαπραγματευτικά τη θέση του για τον Μεϊτέ. Όλα όμως θα ήταν καλό να γίνουν γρήγορα, κάτι που δεν είναι και πολύ εύκολο.

Φορ ο ΠΑΟΚ δεν θα χρειαστεί εκ νέου; Άλλη μία απόφαση που πρέπει να ληφθεί σύντομα. Και εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι έτοιμος -σε γενικές γραμμές- και για όποιον από τους νεαρούς θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Σε γενικές γραμμές μπορεί ο ΠΑΟΚ -από νωρίς- να είναι πιο έτοιμος από άλλα καλοκαίρια ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ρεσιτάλ Ράζβαν: «Balance, Mentality, Confidence»

«Balance, Mentality, Confidence» το τρίπτυχο που συνοψίζει την ποδοσφαιρική διδαχή του Ράζβαν Λουτσέσκου σε... υπενθύμιση προς το αγωνιστικό τμήμα...

Στην ίδια κατηγορία