Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Φουλάρουν για… τελικό Κουλιεράκης-Κωνσταντέλιας

Δημοφιλή

Η Εθνική Ελλάδος ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τον τελικό πρόκρισης στο Εuro 2024 με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Τιφλίδα, έχοντας πρωτίστως ένα γεύμα συσπείρωσης σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δούλεψε και το Σάββατο (23/3) στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου. Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνθέτουν την αποστολή για τον αγώνα με τη Γεωργία.

Αναφορικά με τις ενοχλήσεις που αποκόμισε προ λίγων ο Χανιώτης στόπερ φαίνεται πως έχουν υποχωρήσει, βγαίνοντας στο γήπεδο από εχθές (22/03) και συμμετέχοντας στην προπόνηση μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του όπως και τη σημερινή μέρα. Εντός ΠΑΟΚ η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο, δεν παύουν να προσανατολίζουν την προσοχή τους στην αγωνιστική του ετοιμότητα.

H εγχώρια προετοιμασία της Εθνικής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (24/3) με πρωινή προπόνηση στις 10:30 και πάλι στο Μαζαράκη και έπειτα, στις 15:15, η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Γεωργίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Θέλει επιτέλους νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς νίκη στις πέντε τελευταίες του αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα εντός και εκτός έδρας είναι ο...

Στην ίδια κατηγορία