Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ξεκινάει το τουρνουά που συμμετέχει η Κροατία – Ανυπόμονος ο Κοτάρσκι

Δημοφιλή

Την πρώτη του κλήση στην ανδρική ομάδα της Κροατίας έλαβε ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος εξαργυρώνει τις καλές εμφανίσεις του στον ΠΑΟΚ με την συμμετοχή του στην αποστολή της χώρας του. Ο νεαρός τερματοφύλακας του Δικεφάλου διανύει μία ακόμη εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τους συμπατριώτες του. O ομοσπονδιακός τεχνικός, Σλάτκο Ντάλιτς, συμπεριέλαβε τον Ντομινίκ Κοτάρσκι στην αποστολή της Κροατίας, η οποία θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στο Άμπι Ντάμπι.

«Καλέσαμε για πρώτη φορά τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, τον οποίο θέλουμε να δούμε στο περιβάλλον της Εθνικής ομάδας, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνέπεια που δείχνει στις καλές εμφανίσεις», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντάλιτς σε δηλώσεις του. Η Κροατία, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει σήμερα (23/3, 22:00) την Τυνησία, ενώ αναλόγως το αποτέλεσμα θα προκύψει το επόμενο φιλικό παιχνίδι. Στο τουρνουά εκτός από την Κροατία και την Τυνησία, συμμετέχουν επίσης η Νέα Ζηλανδία και η Αίγυπτος.

Δεν αποκλείεται να δοκιμαστεί στο σημερινό φιλικό παιχνίδι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, πάντως στην αποστολή των Κροατών βρίσκονται ακόμη τρεις τερματοφύλακες. Πέρα από τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ, στην αποστολή βρίσκονται και οι έμπειροι Λιβάκοβιτς, Ίβουσιτς και Λάμπροβιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η παραδοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το άδοξο φινάλε της σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς, αλλά και για τον τραυματισμό που...

Στην ίδια κατηγορία