Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ήττα για τον ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ

Δημοφιλή

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετώπισε στα Γιάννινα τον τοπικό ΠΑΣ, από τον οποίο και ηττήθηκε δίκαια με 85-67. Ισορροπημένα ξεκίνησε το παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει το προβάδισμα. Ο Δικέφαλος προσπαθούσε να περάσει αυτός μπροστά στο σκορ, όμως οι γηπεδούχες ήταν αυτές που στο τέλος της περιόδου ήταν μπροστά με 22-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ προσπαθούσε, αλλά δεν μπορούσε. Ο ΠΑΣ όσο περνούσε η ώρα κεφαλοποιούσε το προβάδισμά του, με αποτέλεσμα να πάει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το σκορ σε διψήφια διαφορά με 45-33.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» έχασαν κάθε επαφή με το σκορ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φτάνει μέχρι και στο +20 και έτσι το σκορ μετά την λήξη της τρίτης περιόδου ήταν στο 68-48. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία, με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να γνωρίζει την ήττα με 85-67.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη, είναι προγραμματισμένο για τις 25 Νοεμβρίου ημέρα Σάββατο στις 14:00, όπου και θα υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena τον Ολυμπιακό.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: 85-67

Τα δεκάλεπτα: 22-15, 45-33, 68-48, 85-67


Τελευταία νέα

Ωρα ημιτελικών σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ

Mετά το Τσάμπιονς Λιγκ, σειρά παίρνουν σήμερα το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ με τους συνολικά τέσσερις πρώτους...

Στην ίδια κατηγορία