Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η τεράστια πίεση, που έβαλε ο ΠΑΟΚ στον εαυτό του

Δημοφιλή

Η φετινή κακή πορεία βάζει σε μπελάδες τον ΠΑΟΚ και ενόψει της επόμενης σεζόν. Πρόκειται για μία ουσιαστική τιμωρία που φυσικά δεν σχετίζεται κυρίως με τις ημέρες διακοπών που χάνουν οι παίκτες.

Λάθος του Λουτσέσκου να εκτιμήσει στο Βόλο ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τις μειωμένες διακοπές. Το κύριο ζήτημα έχει να κάνει με το ότι μειώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης κάτι το οποίο θα είναι οδυνηρό και για τη νέα σεζόν. Αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε στο Europa League θα ήθελε μία πρόκριση σε δύο ζευγάρια αγώνων. Τώρα επιβάλλεται να κάνει τρεις συνεχόμενες προκρίσεις σε αλλεπάλληλες καλοκαιρινές εβδομάδες, χωρίς να έχει κανένα περιθώριο λάθους. Αυτό είναι το πρόβλημα και καλό θα είναι να καταλάβουν όλοι το μεγάλο ζόρι μπας και βρεθούν προ των ευθυνών τους αφού δεν επιτρέπεται καμία μα καμία χαλάρωση.

Ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στα γήπεδα γύρω στις 20 Ιουνίου και από την πρώτη ώρα που θα φορέσουν τα ρούχα της ομάδας θα πρέπει να καίγονται για τις προκρίσεις. Τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα. Ας θυμηθούν παίκτες και προπονητές τι έπαθαν πέρσι μετά τον αποκλεισμό που επηρέασε όλη τη σεζόν και ας παραδειγματιστούν. Εκείνοι έκαναν μεγάλη ζημιά σε αγωνιστικό επίπεδο, σε οικονομικό επίπεδο, στη ψυχολογία όλων. Το βάρος το κουβάλησε ο ΠΑΟΚ για πολύ μεγάλο διάστημα και αν συμβεί κάτι παρόμοιο τη νέα σεζόν τότε δεν υπάρχει γυρισμός.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε τεράστια πίεση στον εαυτό του και αλίμονο αν στις κληρώσεις έχουμε σχόλια του τύπου… «βατή, εύκολη, περνάει» και άλλες τέτοιες ανοησίες. Τα καλοκαιρινά παθήματα πρέπει να γίνουν μάθημα και να καταλάβουν όλοι ότι οι αντίπαλοι δεν διαφέρουν και οι διαφορές είναι πολύ μικρές για να υποτιμάμε τον οποιονδήποτε. Πέρσι ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίστηκε από τη Λέφσκι Σόφιας και πρόπερσι χρειάστηκε τύχη να περάσει κάτι Ιρλανδούς, ενώ με αυτογκόλ έμεινε όρθιος απέναντι στους Κροάτες.

 


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία