Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η πρόβλεψη για τις καιρικές συνθήκες της ημέρας της ρεβάνς

Δημοφιλή

Μετά τη λευκή ισοπαλία με την Μπεϊτάρ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς στην Ιερουσαλήμ, με στόχο το διπλό που θα του επιτρέψει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του «ταξίδι». Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Δικέφαλος θα ταξιδέψει στην Ιερουσαλήμ από την Τρίτη (1/8), προκειμένου η αποστολή του να συνηθίσει στις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, πριν από την κρίσιμη «μάχη» για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League.

Μάλιστα ο Δικέφαλος αναμένεται να συναντήσει αρκετή ζέστη κατά το διάστημα της παραμονής του στη χώρα, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρει η πρόγνωση καιρού των επόμενων ημερών για την Ιερουσαλήμ. Την ημέρα άφιξης της αποστολής, Τρίτη, η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου (πραγματική αίσθηση 35), ενώ αργά το βράδυ θα πέσει μέχρι τους 21.

Ανάλογη θα είναι η θερμοκρασία την Τετάρτη, όπου ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στο γήπεδο της αναμέτρησης, με υψηλότερη θερμοκρασία μέσα στη μέρα θα φτάσει εκ νέου τους 33, με πραγματική αίσθηση τους 35 βαθμούς κελσίου. Τέλος, την ημέρα του αγώνα, Πέμπτη (3/8), σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς, με πραγματική αίσθηση και πάλι τους 35.


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ κι ο Οζντόεφ…

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το καλοκαίρι τον Οζντόεφ, κυρίως λόγω της προσωπικότητάς του και των ηγετικών προσόντων που έβγαζε στην...

Στην ίδια κατηγορία