Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η πιο σημαντική απόφαση και το μέλλον του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Όσο περνούν οι μέρες και οι εβδομάδες, τόσο αυξάνονται και οι ερωτήσεις για το μέλλον του Ράζβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Ο πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορίας του Δικεφάλου έχει μπει στην τελευταία χρονιά τους τριετούς συμβολαίου του και εννοείται ότι για το μέλλον της ομάδας, αυτή η απόφαση θα είναι και η πιο σημαντική.

Όλα θα κριθούν στις επαφές του Σαββίδη με τον Λουτσέσκου, δύο άνδρες που γνωρίζονται πολύ καλά εδώ και έξι χρόνια, σε σχέση που έχει περάσει και από πολλές διακυμάνσεις. Τώρα πλέον δεν μιλάμε για επαγγελματική σχέση, αλλά για βαθιά ανθρώπινη φιλία που έχει ξεπεράσει κατά πολύ το ποδόσφαιρο.

Εννοείται ότι ο Σαββίδης θα ήθελε να συμφωνήσει με τον Λουτσέσκου και για τα επόμενα χρόνια, από εκεί και πέρα βέβαια γνωρίζει καλά ότι πριν ανοίξει το θέμα για το μέλλον,  πρέπει να διασφαλίσει και όσο το δυνατό τις συνθήκες που θα του φέρουν θετική απάντηση από την πλευρά του προπονητή.

Ήξερε καλά ο ιδιοκτήτης ότι αν, για παράδειγμα, άνοιγε θέμα μέσα στο καλοκαίρι, σε ένα ποσοστό 90% θα εισέπραττε αρνητική απάντηση. Είχε καταλάβει ότι ο Λουτσέσκου κουράστηκε με πολλά και διάφορα και δεν θα πείθονταν μόνο με λόγια και υποσχέσεις. Κάπως έτσι ξεκίνησε τα έργα με βάση και τις απαιτήσεις του προπονητή. Ο οποίος Λουτσέσκου δείχνει να είναι και ο μόνος που μπορεί με τις απαιτήσεις του να καθορίσει την πολιτική της ΠΑΕ απέναντι στην ομάδα. Κάπως έτσι χτίζεται μία πιο ποιοτική ομάδα, με πιο ακριβούς παίκτες, πάνω στα πλαίσια που θέλει και ο Λουτσέσκου ο οποίος όπως είναι γνωστό δεν αντέχει να μην κάνει πρωταθλητισμό.


Τελευταία νέα

Χαμός στο Τρουά – Βαλενσιέν: Παίκτες πέταξαν φωτοβολίδες στην εξέδρα (video)

Ο κακός χάμος έγινε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τρουά με αντίπαλο τη Βαλενσιέν για την 36η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία