Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τώρα θα δείξει αν είναι φτιαγμένος για πρωτιές και πρωταθλητισμό

Δημοφιλή

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες, τα γκρουπ που τις αποτελούν δεν είναι μία στατική διαδικασία, αλλά κάτι που απαιτεί καθημερινή ενασχόληση, αξιολόγηση και αναθεώρηση. Από το στερητικό σύνδρομο -τόσο καιρό δίχως ΠΑΟΚ- πήγαμε με μίας στο απέναντι άκρο: στην υπερδοσολογία.

Από αύριο και τις επόμενες 10 ημέρες, ο Δικέφαλος θα παίξει διαδοχικά στις έδρες της Αμπερντίν, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, εκεί όπου θα δείξει αν είναι φτιαγμένος για να κυνηγήσει πρωτιές και να κάνει σκληρό πρωταθλητισμό.

Στη Σκωτία, ο Δικέφαλος πήγε για να διεκδικήσει το δικαίωμα για να θεωρείται φαβορί για την πρωτιά του ευρωπαϊκού του ομίλου, κάτι που έχει τεράστια σημασία στην υπόλοιπη φετινή του ευρωπαϊκή σεζόν.

Σε OPAP Arena και «Καραϊσκάκης», ο ΠΑΟΚ θα πάει για να δείξει πως ό,τι εμπόδια κι αν του βάζουν στον δρόμο του, έχει ό,τι χρειάζεται για να βρίσκεται κοντά στην κορυφή -ας μην ξεχνάμε ότι στο δεύτερο γύρο η ομάδα του Λουτσέσκου θα έχει στην Τούμπα Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την οικονομία του πρωταθλήματος.


Τελευταία νέα

Η παθιασμένη ομιλία του Σβαμπ στην ομάδα πριν το ντέρμπι! (video)

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε από την… κόλαση του 1-2 και επικράτησε με 3-2 της ΑΕΚ και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη...

Στην ίδια κατηγορία