Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η ημέρα του απόλυτου θριάμβου

Δημοφιλή

Κυριακή 21 Απριλίου 2019. Με τα γκολ των Σάχοφ (3΄, 60΄), Μπίσεσβαρ (8΄), Βαρέλα (53΄) και Σφιντέρσκι (81΄) ο ΠΑΟΚ νικά 5-0 εντός έδρας το Λεβαδειακό και ανακηρύσσεται πρωταθλητής μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. Δύο εβδομάδες αργότερα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου νικούσε στα Γιάννενα τον ΠΑΣ με 2-0, ολοκληρώνοντας αήττητη τη Σούπερ Λιγκ. Και, ας μην ξεχνάμε, έχοντας αρχίσει το μαραθώνιο με μείον δύο βαθμούς.

Συμπληρώνονται σήμερα δύο χρόνια από τη φιέστα για την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία του Δικεφάλου, αλλά κανείς από τους τυχερούς, που είχαν ζήσει από κοντά εκείνη τη βραδιά στο γήπεδο της Τούμπας δεν έχει ξεχάσει τις στιγμές θριάμβου. Με αποκορύφωμα, φυσικά, τη στιγμή, που ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, σήκωσε ψηλά το τρόπαιο του πρωταθλήματος.

Φυσικά, το πάρτι δεν ήταν δυνατό να μην είχε και συνέχεια. Οι χιλιάδες φίλαθλοι, που ήταν στην Τούμπα, ενώθηκαν με άλλους τόσους, και περισσότερους, που δεν είχαν καταφέρει να βρουν θέση στις εξέδρες, και πήραν το δρόμο για την περιοχή του Λευκού Πύργου. Κι εκεί περίμεναν να φθάσει-μετά κόπων και βασάνων-το λεωφορείο της αποστολής, που μετέφερε όλη την ομάδα. Μαζί, φυσικά, και τον Ιβάν Σαββίδη, από τους βασικούς «υπεύθυνους», αν όχι και ο βασικότερος, για εκείνη την επιτυχία.

Το γλέντι κράτησε για ώρες, αφού κανείς από τους συμμετέχοντες δεν ήθελε ν’ αποχωρήσει από το πάρτι.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, το Σάββατο 11 Μαΐου, ο ΠΑΟΚ θα νικούσε στον τελικό κυπέλλου του ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 1-0, κατακτώντας το πρώτο του νταμπλ. Εβαζε, έτσι, τον τέλειο επίλογο σε μια ονειρεμένη σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία