Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σφυρίζει ένας…28χρονος

Δημοφιλή

Ένας διαιτητής με σχεδόν μηδενικές παραστάσεις από ευρωπαϊκά παιχνίδια ορίστηκε να διευθύνει τον αυριανό αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μεταξύ του Αρη και του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο λόγος για τον 28χρονο Βιλί Ντελαζό, που έχει γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 1992. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη και μοναδική φορά, που υπήρξε πρώτος διαιτητής σε παιχνίδι της UEFΑ, ήταν φέτος το Σεπτέμβριο στην αναμέτρηση για το δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League, μεταξύ της Τεούτα (Αλβανίας) και της Γρανάδα (0-4). Μέχρι τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η μεγαλύτερη «διάκριση» του ήταν το παιχνίδι Αγγλία – Τουρκία για τη φάση των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21.

Παράλληλα μέχρι πέρυσι σφύριζε και παιχνίδια Β’ Εθνικής ενώ στη Γαλλική Ligue 1, μπορεί να ήταν πρώτος διαιτητής σε 15 παιχνίδια τη χρονιά που διανύουμε, αλλά δεν ήταν σε κανένα ντέρμπι. Σε 20 παιχνίδια τη φετινή σεζόν έχει υποδείξει 12 κόκκινες κάρτες (9 απευθείας και 3 με δεύτερη κίτρινη) και οκτώ πέναλτι, ενώ έχει κάνει 73 φορές χρήση της κίτρινης κάρτας.

Όσον αφορά την παρουσία του σε παιχνίδια Ελληνικών ομάδων και δη του ΠΑΟΚ, ήταν στην ομάδα του VAR στο παιχνίδι της Κρασνοντάρ με το Δικέφαλο (την ίδια αρμοδιότητα είχε και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν). Ο Γάλλος μάλιστα ήταν αυτός που στο 4ο λεπτό κάλεσε τον πρώτο διαιτητή, Τουρπάν να δει ξανά τη φάση, όταν το σουτ του Σβαμπ βρήκε στο απλωμένο χέρι του Κάιο. Ο διαιτητής, σε πρώτη φάση, άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, αλλά στη συνέχεια βλέποντας το replay υπέδειξε το πέναλτι, το οποίο τελικά έχασε ο Πέλκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χωρίς Έλληνα οι διαιτητές του Euro 2024

Ήταν αναμενόμενο, αλλά πλέον κι επίσημο, με την UEFA να ανακοινώνει τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα 51 παιχνίδια...

Στην ίδια κατηγορία