Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

«Να γνωρίσω τους παίκτες κι αυτοί τις ιδέες μου»

Δημοφιλή

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας στο PAOK TV, αναφέρθηκε μετά το ματς με τον Αρη στο νέο σχηματισμό που χρησιμοποιεί, ενώ σχολίασε και την περίπτωση του Τζόλη.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, θέλουμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του συλλόγου. Είναι σημαντικό που κερδίσαμε δύο συνεχόμενα ντέρμπι. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό και τον δρόμο. Να γνωριζόμαστε καλύτερα με τους ποδοσφαιριστές και βήμα βήμα να συνεχίσουμε τη σωστή δουλειά γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος» είπε αρχικά, και συνέχισε: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής για να παίζει στον ΠΑΟΚ είναι ο χαρακτήρας. Έχουμε αρκετούς νεαρούς, αρκετούς, που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Κι εμείς προσπαθούμε καθημερινά να τους μάθουμε τι σημαίνει να αγωνίζεσαι σε αυτό τον σύλλογο. Και σε αυτό το δρόμο βρισκόμαστε, να τους βελτιώσουμε σε όλους τους τομείς αλλά και στο ψυχολογικό και πνευματικό κομμάτι».

Οσο για το νέο σχηματισμό, ο Γκαρσία είπε: «Το σύστημα το φτιάχνουν οι ποδοσφαιριστές. Εμείς προσπαθούμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο λειτουργίας. Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο, που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα. Από τη δική μου πλευρά ήρθε αργότερα και δεν είχα την ευκαιρία να κάνω προετοιμασία με την ομάδα. Για αυτό έχω πει πολλές φορές ότι το σημαντικό είναι να γνωρίσω τους ποδοσφαιριστές, που έχω στη διάθεσή μου και εκείνοι τις ιδέες μας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι σημαντικό η ομάδα να αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται με οποιοδήποτε τρόπο».

Ο ΤΖΟΛΗΣ ΚΑΙ Η… ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κληθείς να σχολιάσει την περίπτωση του Τζόλη, είπε: «Με τον Τζόλη θα πρέπει να έχουμε μεγάλη προσοχή. Οταν ανέβηκε από την Κ19 αγωνιζόταν ως 2ος επιθετικός. Μου δόθηκε κάποια στιγμή η επιλογή να τον πουλήσουμε στη Γερμανία. Εμείς όμως αποφασίσαμε να τον δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Είναι ένα ακατέργαστο ταλέντο. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Επίσης πρέπει να μάθει να αγωνίζεται στην απέναντι πλευρά και να βελτιώσει το αμυντικό κομμάτι του. Κι αυτό γιατί κάποια στιγμή θα το βρει μπροστά του. Ο ίδιος θα πρέπει να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε περίπτωση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι την Κυριακή δεν μπορεί να αγωνιστεί. Είναι προετοιμασμένος. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Το ότι δεν αγωνίστηκε δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν είναι πολύ σημαντικός. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε το νεαρό της ηλικίας του, καθώς μπορεί να αποδώσει σε κάποια παιχνίδια καλά και σε άλλα όχι τόσο. Για αυτό λέω ότι είναι ένα ταλέντο που πρέπει να προστατεύσουμε. Όπως συμβαίνει και με τον Τσιγγάρα, τον Λύρατζη και τον Μιχαηλίδη».

Τελευταία νέα

Δικαστική νίκη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με απόφαση του το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή αγωγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των Ιβάν Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση σε...

Στην ίδια κατηγορία