Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η ενδεκάδα… συμβολαίων, που λήγουν στον ΠΑΟΚ Β΄

Δημοφιλή

Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ Β΄ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο (βαθμολογικός) στόχος είναι να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα και ν’ αποφύγει τη διαδικασία αγώνων στα πλέι άουτ, ωστόσο αρχίζει κι ο προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου.

Δεν μπορεί, άλλωστε, να συμβεί και διαφορετικά, μια και αρκετά συμβόλαια παικτών ολοκληρώνονται τον ερχόμενο Ιούνιο και θα πρέπει ν’ αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Τέσσερις από αυτούς είναι οι «παλιοί», μια και διανύουν την τρίτη σεζόν στον ΠΑΟΚ Β΄. Ο 23χρονος κεντρικός χαφ Κυριάκος Γιαξής έκανε φέτος ντεμπούτο και με την πρώτη ομάδα (στο εντός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας εναντίον του Αστέρα Τρίπολης), ενώ ο 22χρονος επιθετικός Βασίλης Γκορντεζιάνι, διεθνής με την εθνική ελπίδων της Γεωργίας, είχε πέρσι δύο συμμετοχές με την ομάδα του Λουτσέσκου. Στην κατηγορία των… τριτοετών είναι τόσο ο 22χρονος επιθετικός Δημήτρης Πανίδης, όσο και ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Μανωλιούδης (στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Βέροια).

Aλλοι τρεις παίκτες διανύουν τη δεύτερη χρονιά τους στη Σούπερ Λιγκ 2. Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό χαφ Αργύρη Δαρέλα (διεθνής με την εθνική ελπίδων-φωτ.), τον 20χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό Νίκο Σπυράκο (διεθνή με την εθνική νέων) και τον 21χρονο μπακ Βασίλη Κιτσάκη.

Ο 20χρονος αμυντικός χαφ Ζήσης Τσίκος αποκτά φέτος τις πρώτες του εμπειρίες σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ 2, ενώ μέλος του ρόστερ του ΠΑΟΚ Β΄ (αν και χωρίς συμμετοχές μέχρι τώρα) είναι κι ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Αγγελος Ζίλο (μία παρουσία με τη δεύτερη ομάδα στο φινάλε της περσινής περιόδου).

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Φώτη Παντεκίδη, μια κι ο 27χρονος στόπερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για να βοηθήσει με την εμπειρία του τους νεαρότερους συμπαίκτες του. Στις… ειδικές περιπτώσεις ανήκει κι εκείνη του Νίκα Νινούα. Ο 24χρονος Γεωργιανός κεντρικός χαφ είχε αποκτηθεί πριν τρεισήμισι χρόνια με την προοπτική να παίξει στην πρώτη ομάδα, ωστόσο, ελλείψει άλλης λύσης, πήρε «μετάθεση» για την αντίστοιχη δεύτερη.

Εκτός όλων των παραπάνω, το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιο του 21χρονου Εσθονού επιθετικού Αλεξάντρ Σαποβάλοφ, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα από τη Φλόρα Ταλίν με τη μορφή του δανεισμού. Ας σημειωθεί ότι άλλα τρία συμβόλαια λήγουν μέσα στη χρονιά του 2024, αν και όχι τον Ιούνιο, αλλά το Δεκέμβριο. Πρόκειται για αυτά των Παναγιώτη Παναγιώτου, Λευθέρη Τασιούρα και Βλάντιμιρ Μπράντονιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία