Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η άρση του αδιεξόδου και το χρονικό των επαφών για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η οικονομική ενίσχυση του καλαθοσφαιρικού τμήματος μέσω του πριμ  των ποδοσφαιριστών, ήρθε ως αποτέλεσμα της συνάντησης των διοικούντων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας κατά την προηγούμενη εβδομάδα.

Είχαν προηγηθεί κάποιες συνεννοήσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ για πολλοστή φορά επανέλαβε πως δεν επιθυμεί να εμπλακεί στα του μπάσκετ και διευκρίνισε πως θα βοηθάει οικονομικά στο μέτρο του δυνατού, όπως κάνει τα τελευταία 3-4 χρόνια.

Η ΚΑΕ βρέθηκε σε πολύ μεγάλο αδιέξοδο οικονομικά και εκπρόσωποί της περιέγραψαν την δραματική κατάσταση στην αντιπροσωπεία φιλάθλων. Προτάθηκαν αρκετές δράσεις. Μεταξύ άλλων επιλέχθηκε η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, των παικτών και του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Βιεϊρίνια, που έχει ξεκάθαρη εικόνα για το μπάσκετ (έχει βοηθήσει αθόρυβα και ουσιαστικά πολλές φορές), μπήκε μπροστά και η απόφαση ενίσχυσης πάρθηκε ουσιαστικά σε λίγα λεπτά.

Ο Ιβάν Σαββίδης με το που ενημερώθηκε για αυτή την ενέργεια διπλασίασε το ποσό του πριμ.

Κάπως έτσι η ηρεμία επέστρεψε στο τμήμα. Τα χρήματα αρκούν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις της ομάδας για το επόμενο δίμηνο. Το πρόβλημα δεν είναι τα φετινά τρέχοντα έξοδα. Αν μιλούσαμε μόνο για αυτά η χρονιά θα είχε ήδη βγει.

Ένας μεγάλος στόχος που τέθηκε φέτος στην ΚΑΕ είναι να βγει η σεζόν, χωρίς να χρειαστεί να υποθηκεύσουν από φέτος συμφωνίες που αφορούν την επόμενη χρονιά. Ένας λόγος που σήμερα το τμήμα δεν μπορεί να συντηρηθεί είναι ακριβώς αυτός.

Η στήριξη στην ΚΑΕ από τον κόσμο θα έχει και συνέχεια. Εφόσον βγει με το καλό η χρονιά θα αναζητηθεί ξανά επενδυτής κι αυτό ήταν κάτι στο οποίο συμφώνησε πρόσφατα κι ο Ιβάν Σαββίδης.

ΤΟ DEAL ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ

Μάθαμε για το deal του Άρη με τον Τορλίν Φιτζπάτρικ. Οι «κίτρινοι» έκλεισαν με 6.500 δολάρια μηνιαίως τον Αμερικανό. Στο μεταξύ, η ομάδα δεν έχει πληρωθεί για τον Οκτώβριο. Φαίνεται πως έρχεται «τσουνάμι» στο Παλέ.

*Σήμανε συναγερμός πρόσφατα στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ατζέντηδες χρησιμοποίησαν ως μέτρο πίεσης (για παλιά χρωστούμενα σε πελάτες τους) την απειλή κατάπτωση της εγγυητικής τραπέζης της ΚΑΕ. Ο κίνδυνος αυτός ξεπεράστηκε για την ώρα.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η κινητοποίηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα μετά την συνάντηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με οργανωμένους οπαδούς έφερε αποτελέσματα. Για πρώτη φορά στο ματς με το Ρέθυμνο κόπηκε ένας αριθμός εισιτηρίων της… προκοπής.  Η ομάδα όχι μόνο δεν μπήκε μέσα αλλά είχε και ένα μικρό κέρδος.

Για το μέλλον έχουν μπει δυο «στοιχήματα». Να επιτευχθεί μαζική παρουσία του κόσμου στα εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ (7/12) και τον Προμηθέα(21/12). Αν πιάσουν το νούμερο προσέλευσης που είπαν τότε η ΚΑΕ θα πάρει μια ακόμη μεγάλη οικονομική ανάσα.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, μεγαλομέτοχος του Προμηθέα, ενημέρωσε και τον Λευτέρη Αυγενάκη για την απόφαση να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ το φθινόπωρο του 2020. Το νέο ψηφοδέλτιο είναι σχεδόν έτοιμο. Και μια πικρή διαπίστωση: Η Θεσσαλονίκη δυστυχώς είναι πολύ «αδύναμη» για να διαδραματίσει ρόλο σε όλα αυτά που συμβαίνουν και αφορούν την “επόμενη μέρα” στο ελληνικό μπάσκετ.

ΕΝΑ ΜΑΤΣ, ΕΝΑ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ», ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ

Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται για την απόφαση του Περιστερίου να απομακρύνει τον Ζούρο. Ένα πουλάκι «κελάηδησε» πως μετά το διαζύγιο Παναθηναϊκού-Πεδουλάκη, το Περιστέρι αναζητούσε μια αφορμή για να επαναφέρει τον «αγαπημένο» κόουτς. Αυτό, ίσως να το ήθελε κι ο Παναθηναϊκός.

Κάποιοι λένε, πως μια «ανώδυνη» βαθμολογικά ήττα, απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, μπορεί και να εξυπηρετούσε το πλάνο των αλλαγών καθώς προσέφερε… άλλοθι. Λέτε; Βέβαια όλα αυτά είναι απλώς σενάρια!

*Το τι έγραφαν στα social media οπαδοί του Ηρακλή για τον πρόεδρο Δρακόπουλο δεν περιγράφεται.

*Δεν φτάνει που η ομάδα τους έφαγε 50 πόντους στο κεφάλι από τον Παναθηναϊκό, μετά έβλεπαν τον πρόεδρο να βγαίνει και selfies με τον Φριντέτ, τον οποίο στις δηλώσεις του συνέκρινε με τον Χατζηπαναγή! Πολλά νεύρα στην Αγίου Δημητρίου…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία