Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αρέσει ο Λάμπρου στον Αρνεσεν

Δημοφιλή

Την «μισή» Super League έχει βάλει στο… σημάδι η Φέγενορντ, αν λάβουμε σοβαρά υπόψιν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Οι Γαλανόπουλος (ΑΕΚ), Μακέντα – Χατζηθεοδωρίδης (Παναθηναϊκός) είναι τρεις παίκτες που άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο φέρεται να ενδιαφέρει την ολλανδική ομάδα και να γίνεται scouting report για λογαριασμό τους.

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο τα ρεπορτάζ είναι μάλλον τραβηγμένα. Και το λέμε αυτό, διότι για κανέναν εκ των τριών προαναφερθέντων παικτών δεν έχουν σηκώσει μανίκια στο σύλλογο του Ρότερνταμ αυτή την περίοδο.

Κι αν υπάρχει κάποιος (σουπερλιγκάτος) παίκτης για τον οποίο ο νέος τεχνικός διευθυντής της Φέγενορντ διατηρεί θετικό report, αυτός δεν είναι ούτε ο μέσος της ΑΕΚ, ούτε οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού. Τι πράγμα; Ποιος είναι;

Και το όνομα αυτού, Λάζαρος Λάμπρου. Μπορεί ο 21χρονος μεσοεπιθετικός να μην έχει πάρει λεπτό συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν, ωστόσο στην Ολλανδία περνάει η… μπογιά του.

Ας είναι καλά η εξαιρετική περυσινή διαδρομή του με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ στην Eredivisie, με το κοντέρ να γράφει συνολικά 8 γκολ και 10 ασίστ σε 27 παιχνίδια.

Επίδοση που βρίσκεται ασφαλώς υπόψιν και του Φρανκ Άρνεσεν και ανεβάζουν την εκτίμησή του στο πρόσωπό του νεαρού ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

ΤΟ GAME OVER ΤΟΥ ΚΙΚΟ ΡΑΜΙΡΕΘ

Μία που γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε αυτήν εδώ την στήλη πως το παιχνίδι με την Λαμία έχει χαρακτήρα τελικού για τον Κίκο Ραμίρεθ και μία που η ήττα των Θρακιωτών αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Ισπανού κόουτς. Όσο κι αν ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου ήθελε να αποφύγει το πρόωρο διαζύγιο, αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων και των αποτελεσμάτων. Και το άσχημο για τον Ραμίρεθ είναι πως δεν κατάφερε να φτιάξει… ονοματάκι στην Ελλάδα, ούτως ώστε να φλερτάρει με αξιώσεις στο μέλλον με τον πάγκο άλλης ελληνικής ομάδας.

*Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, λένε αυτοί που γνωρίζουν, πρώτα θα τελειώσει την «Αγιά Σοφιά» και θα μπει με την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο και μετά θα σκεφτεί κάποια στιγμή να παραδώσει στον επόμενο. Άκυρος, λοιπόν, ο… συναγερμός που ήχησε μέσα στη βδομάδα.

*Το Αμβούργο έχει στη μεταγραφική short list Έλληνα παίκτη που αγωνίζεται σε ομάδα της Super League. Κι όπως λένε αυτοί που ξέρουν από πρώτο…χέρι την υπόθεση, είναι καθαρά θέμα χρόνου να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Για να δούμε…

Η… ΤΡΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Υπάρχει κόσμος στο στρατόπεδο της ΑΕΚ που διατηρεί καλή άποψη για τον Φραν Βέλεθ. Το ίδιο ισχύει και για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στον Άρη. Θα μπορούσε άραγε να παίξει κάποια μεταγραφική… τράμπα εν όψει Ιανουαρίου και οι δύο παίκτες να αλλάξουν πόλη και φανέλα διαγράφοντας αντίθετες πορείες; Κι όλα αυτά, έξι μήνες πριν από την λήξη των συμβολαίων τους.

8Η προοπτική της συνεργασίας με κλαμπ του εξωτερικού, εκτός από τον Μαρίνο Ουζουνίδη «φτιάχνει» και τον Σάββα Παντελίδη. Παρότι αμφότεροι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι για έναν Έλληνα κόουτς να δουλέψει εκτός συνόρων. Προ ημερών ο άλλοτε τεχνικός του Άρη βρέθηκε στη Γαλλία για ολιγοήμερες διακοπές, φροντίζοντας ωστόσο να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ας είναι καλά και ένα άτομο που κινείται στο στενό του περιβάλλον και διαφημίζει όσο μπορεί το προπονητικό όνομά του σε μια αγορά που την ξέρει καλά.

ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Σε value for money κινήσεις θα πάει ο Βόλος (και) στο παζάρι του Ιανουαρίου. Ήδη οι Θεσσαλοί έχουν τσεκάρει τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν από συγκεκριμένες αγορές και θα πάνε απολύτως διαβασμένοι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, γνωρίζοντας εκ των προτέρων προς ποιες κατευθύνσεις θα στραφούν για την ενίσχυση του ρόστερ.

*Θα μπορούσε ή όχι να παίξει θέμα Μάρκο Σίλβα για τον πάγκο του Ολυμπιακού, από την στιγμή που τα παιδιά του Πειραιά τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια του Πέδρο Μαρτίνς; Ο Πορτογάλος κόουτς τελειώνει από την Έβερτον, ωστόσο αυτοί που ξέρουν καλά τον τρόπο που σκέφτεται αποκλείουν την προοπτική της δεύτερης θητείας στον πάγκο των «ερυθρόλευκων».

*Το να έρθει στην ΑΕΚ ο Αμάτο Τσιτσιρέτι και το προσεχές καλοκαίρι να φύγει και να επιστρέψει στην Νάπολι, δεν τρέχει… κάστανο. Και όχι μόνο ο Τσιτσιρέτι, αλλά και οποιοσδήποτέ άλλος ποδοσφαιριστής υπογράψει στην Ένωση, από το ούτως η άλλως περιορισμένο παζάρι του Ιανουαρίου. Ωστόσο η επιλογή νέου προπονητή έχει μεγάλη σημασία και ξεχωριστό «ειδικό βάρος». Γι΄αυτό και ο Ίβιτς δίνει μεγάλη σημασία και θέλει να το… τερματίσει προτού αποφασίσει για τον εκλεκτό.

*Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε μεσοβδόμαδα ο Τσάβι Ρόκα στην ειδησεογραφία του Παναθηναϊκού. Μπόλικο μελάνι χύθηκε για την επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων» και τον τρόπο που σχεδιάζει να δουλέψει στο αθηναϊκό κλαμπ. Μια φορά, στην πιάτσα των ατζέντηδων όσοι γνωρίζουν καλά τον Ισπανό έχουν να λένε πως αν τον αφήσουν να δουλέψει έτσι όπως θέλει και γνωρίζει, τότε θα κάνει και δουλίτσα και απόσβεση. Θα τον αφήσουν όμως;

*Το υπέροχο γκολ του Αμπιόλα Ντάουντα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ασφαλώς και δεν φτάνει από μόνο του για να κατευνάσει τον έντονο προβληματισμό που επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΛ για τις φτωχές επιδόσεις του Νιγηριανού επιθετικού. Με 1 γκολ σε 9 ματς, ο 31χρονος στράικερ δεν ανταποκρίνεται επ’ ουδενί στις υψηλές προσδοκίες που δημιούργησε η μεταγραφή του στην θεσσαλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και το κλειστό τριετές συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

*Σε διαφορετικό μήκος κύματος εκπέμπουν Θεόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας στον Άρη σε ό,τι αφορά την ενίσχυση των «κιτρίνων» κάτω από τα δοκάρια. Ο μεγαλομέτοχος θεωρεί πως ο (παλιόφιλος) Γιώργος Καντιμοίρης αποτελεί την καλύτερη (και πιο οικονομική να συμπληρώσουμε εμείς) λύση, ενώ ο τεχνικός διευθυντής θεωρεί η υπόθεση σηκώνει μεταγραφή από το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χάος στην ΑΕΚ πριν τον ΠΑΟΚ

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ mateco για την 4η...

Στην ίδια κατηγορία