Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η απόφαση του Aντρέι Στογιάκοβιτς

Δημοφιλή

Το κολέγιο του Στάνφορντ ήρθε στην Ελλάδα για περιοδεία κάτι που συνέβη φέτος με πολλά άλλα πανεπιστήμια του NCAA (Γουιτσιτά, Γέιλ, USC, κλπ). Η ιδιαιτερότητα με το Στάνφορντ είναι πως σε αυτό αγωνίζεται ο Αντρέι Στογιάκοβιτς, γιος του Πέτζα. Το Στάνφορντ λοιπόν  αντιμετώπισε το Λαύριο σε ένα παιχνίδι που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας.

Για την έλευση του υιού Πέτζα στην Ελλάδα είχε ενημερωθεί μεταξύ άλλων η Ελληνική Ομοσπονδία, που κάνει προσπάθειες προκειμένου να πείσει τον μικρό να επιλέξει τα γαλανόλευκα. Στο κλειστό της Γλυφάδας ήταν από πλευράς ΕΟΚ οι Κώστας Τσαρτσαρής και Κώστας Παπαδόπουλος. Άνθρωπος που είδε τον μικρό να παίζει μας μετέφερε τα εξής: «Είναι στα 2 μέτρα με εξαιρετική μηχανική στο σουτ. Μπορεί να εκτελέσει με πολλούς τρόπους και μετά από ντρίμπλα και ως spot shooter. Δεν έχει δύναμη ακόμη, πρέπει να φτιάξει το σώμα του για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε σκληρές άμυνες. Δεν είδα έκρηξη ή τρομερή αθλητικότητα. Έχει όμως μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Είναι σίγουρα κάτι ενδιαφέρον που εξελίσσεται και καλά κάνει η ΕΟΚ και πιέζει για να τον φέρει στις Εθνικές ομάδες».

Για την ιστορία, παρότι πρωτοετής, ο κόουτς τον ξεκίνησε βασικό και είχε 13 πόντους.

Το παιδί είναι στα 19, έχει πλέον ενηλικιωθεί και σύντομα θα κληθεί να πάρει την οριστική σχετικά με το μέλλον του απόφαση: Ελλάδα ή Σερβία;


Τελευταία νέα

Ανατροπή στην ανατροπή μετά από 10 χρόνια για τον ΠΑΟΚ (video)

Στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο και χρειάστηκε να...

Στην ίδια κατηγορία