Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δημήτρης Πανίδης: «Κάθε χρόνο ν’ ανεβαίνω κι επίπεδο»

Δημοφιλή

Παίκτης του ΠΑΟΚ Β΄ για 3η σεζόν, ο 21χρονος φορ Δημήτρης Πανίδης μιλά στη FORZA για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, για τις αλλαγές στη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, αλλά και για τις προσωπικές του επιδιώξεις.

Ποιες είναι οι σκέψεις σου λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν;

«Κάθε χρονιά είναι και διαφορετική. Φέτος αλλάξαμε και προπονητή. Οσο πάει, γίνεται και καλύτερη η ομάδα. Θέλω πρώτα απ’ όλα να έχω την υγεία μου και να δουλέψω έτσι όπως πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο της, όποιος κι αν είναι αυτός. Προσωπικά, θέλω κάθε χρόνο ν’ ανεβαίνω κι επίπεδο για να πετύχω τους προσωπικούς μου στόχους».

Είσαι για 3η χρονιά στον ΠΑΟΚ Β΄. Ποιος είναι ο δικός σου ρόλος στην ομάδα, από τη στιγμή που κάθε χρονιά μπαίνουν και νέα παιδιά στην ομάδα;

«Τα πιο νέα παιδιά μπαίνουν σε ένα διαφορετικό επίπεδο, με μεγαλύτερους αντιπάλους σ’ ένα αντρικό πρωτάθλημα. Δεν είναι τόσο δύσκολο ν’ ανταπεξέλθουν, ωστόσο χρειάζεται δουλειά και ν’ ακούν τους προπονητές, γιατί έτσι προφανώς μπορούν ν’ αναπτυχθούν, αλλά και τους μεγαλύτερους, που έχουν λίγη παραπάνω εμπειρία».

Τα δύο τελευταία χρόνια η σεζόν άρχισε Νοέμβριο. Αλλά και φέτος δεν είναι σίγουρο πότε ακριβώς θ’ αρχίσει. Τι σου λέει αυτό το γεγονός;

«Είναι κάτι που βιώνουμε κάθε χρόνο. Δεν μας πτοεί. Πέρσι και πρόπερσι κάναμε την προετοιμασία μας, δώσαμε τα φιλικά μας. Ετσι και φέτος, είμαστε στην αναμονή, όπως κι όλες οι υπόλοιπες ομάδες».

Αλλαγή προπονητή, αλλαγές στο ρόστερ. Τι διαφορετικό πρέπει να περιμένουμε φέτος από τον ΠΑΟΚ Β΄;

«Κάθε προπονητής δουλεύει διαφορετικά, έχει διαφορετικούς στόχους και τακτική. Για μένα δεν αλλάζει κάτι, όπως δούλευα πέρσι, θα δουλεύω και φέτος. Το τι θα γίνει στη νέα χρονιά, θα το δούμε στην πορεία. Θεωρώ ότι η ομάδα θα πάει καλά, παρόλο που έφυγαν ορισμένοι παίκτες. Ο καθένας δουλεύει για τον εαυτό του, προφανώς και για την ομάδα».

Ποια κίνητρα σου δίνει το γεγονός ότι συνομήλικοι ή και μικρότεροι σε ηλικία από σένα παίρνουν προαγωγή για την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ;

«Αρχικά χαίρομαι για τους συμπαίκτες μου, που το έχουν καταφέρει. Μου δίνει το κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω γιατί φαίνεται εφικτό για τους νεαρούς παίκτες να φεύγουν από τα τμήματα των ακαδημιών και να παίζουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ή σε άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, ακόμη και στο εξωτερικό».

Τα δύο τελευταία χρόνια δεν είχατε το άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Πώς καταφέρνατε να παραμείνετε ανταγωνιστικοί;

«Όταν φοράμε το σήμα του ΠΑΟΚ, αυτομάτως θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι κάτι που μας μαθαίνουν όλοι οι προπονητές, που είχαμε από μικροί. Είναι λογικό, λοιπόν, να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις μέσα από τη δουλειά που κάνουμε και το όλο κλίμα της ομάδας».

Εχετε συγκεκριμένους στόχους για τη νέα σεζόν;

«Στόχος μας κάθε χρονιά είναι να τερματίζουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Και όπως αποδείξαμε με τις εμφανίσεις μας, αξίζουμε να βρισκόμαστε ψηλά».

 

 


Τελευταία νέα

«Ό,τι εκτρέφει τη βία, θα ξεριζώνεται»

Σε συνέντευξή στην Απογευματινή της Κυριακής ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για...

Στην ίδια κατηγορία