Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η απαίτηση του κόσμου για τον Σάντος κι η ασπίδα του Ζαγοράκη

Δημοφιλή

Δεν ήταν καθόλου μικρό πράγμα για τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει το τρίποντο στην παρθενική του επίσκεψη στην Τούμπα, έστω κι αν ο ΠΑΟΚ της σεζόν 2007-08 κάθε άλλο παρά ανταγωνιστικός είχε παρουσιαστεί.

Όταν στις 15 Μαρτίου 2008 διεξάγονταν το πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, ο Δικέφαλος διατηρούσε ακόμη κάποιες ελπίδες για να πάρει μέρος στα πλέι οφ. Ο Φερνάντο Σάντος, βέβαια, δύο μόλις ημέρες πριν, είχε ξεκαθαρίσει ότι τα πλέι οφ δεν αποτελούσαν στόχο για την ομάδα του. Η Τούμπα μάζεψε αρκετό κόσμο (12796 εισιτήρια), ο οποίος ξέσπασε μετά την ήττα με 1-0, σκορ που διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με γκολ του Μιλάνο. Εξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια και η… ετυμηγορία των περισσότερων ήταν ότι έπρεπε να φύγει –«εδώ και τώρα» ο Σάντος.

«Ντρέπομαι για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα επί των ημερών μου στη διοίκηση. Πιστεύω ότι από του χρόνου να είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας» έσπευσε να υπογραμμίσει σε δήλωση του ο Θόδωρος Ζαγοράκης, που προσπάθησε να λειτουργήσει πυροσβεστικά, ορθώνοντας παράλληλα ασπίδα προστασίας στον Πορτογάλο προπονητή.


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία