Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γιατί ο κόσμος δεν… τρελαίνεται να πάει στο γήπεδο να δει την ομάδα του

Δημοφιλή

Ήταν λίγο περίεργη η εικόνα της Τούμπας την περασμένη Τετάρτη, σε ένα σημαντικό παιχνίδι των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ να φλερτάρει με την πρώτη θέση. Ο κόσμος ήταν λίγος για τη σημασία του αγώνα και με την ομάδα να προέρχεται από μεγάλη νίκη στη Λεωφόρο.

Πέρα από τις δικαιολογίες που μπορεί να ψάξει κανείς, θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι η συμπεριφορά του κόσμου έχει αλλάξει.

Ούτε “η ανοιχτή αγορά” φταίει, ούτε “το εργάσιμο της ημέρας”, ούτε “η ώρα που δυσκολεύει την επαρχία”.

Για κάποιο λόγο, και σε μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ κάνει σούπερ πορεία, ο κόσμος δεν τρελαίνεται να πάει στο γήπεδο να δει την ομάδα του, δε νιώθει αυτή τη λαχτάρα. Δεν είναι τυχαίο που μόλις σε τρία παιχνίδια, με την Χάιντουκ, την Άιντραχτ και τον Ολυμπιακό, κόπηκαν πάνω από 20.000 εισιτήρια.

Ίσως να φταίει το ότι ο κόσμος συνήθισε τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί, οπότε δεν υπάρχει η κάψα που υπήρχε παλιότερα.

Ίσως να φταίει και η οικονομική κατάσταση, δεν πρέπει να το υποτιμάμε αυτό, ειδικά τώρα που πρέπει να πληρώνουν εισιτήριο ακόμη και παιδιά 6-7 χρονών, είναι ένα κόστος, όχι αμελητέο. Ίσως είναι πράγματι και το συνολικό κόστος της μετακίνησης.

Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα της Τούμπας δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, σαφέστατα είναι ένα “πρόβλημα” που πρέπει να απασχολήσει και σίγουρα πρέπει να αναζητηθούν τρόποι για να αναζωπυρωθεί η επιθυμία του κόσμου να πηγαίνει στο γήπεδο να βλέπει τον ΠΑΟΚ.

Όταν η Τούμπα έχει αυτή την εικόνα, με λίγο κόσμο σε πολλά ματς και ούτε ένα sold out σε μια από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων χρόνων, σίγουρα υπάρχουν λόγοι, που πρέπει να αναζητηθούν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ είμαι κάτοχος διάρκειας στην θύρα 7 του γηπέδου της Τούμπας και έχω να πω το εξής. Από τον Εύοσμο μέχρι το γήπεδο, για να παρκάρω κιόλας, στο ματς με την Λαμία έκανα πάνω από ώρα, μπήκα γρήγορα, δεν είχε κόσμο.Γισ να πάω στην θέση μου στην σειρά 35 κόντεψα να πάθω έμφραγμα,λες καί ανέβηκα 15 ορόφους.Αν και ήθελα να πάω τουαλέτα, για ευνόητους λόγους, την απόσταση αλλά και τη βρωμιά που υπάρχει εκεί, φυσικά και δεν πήγα.Οταν τελείωσε το ματς έκανα ένα τέταρτο να βγω και τελικά έφτασα σπίτι μου κατά τις 11:00, λόγω κίνησης να ξεπαρκάρεις κ.τ.λ. το γήπεδο είναι γερασμένο και οι δρόμοι της θεσσαλονίκης είναι ανυπόφορη. Γύρισα από τη δουλειά 4:30 και έφυγα για το γήπεδο στις 5:30 και γύρισα το βράδυ κατά τις 11:00. Οπότε μην ψάχνουμε να βρούμε γιατί ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο.για όλα αυτά που ανέφερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία