Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Για την αντίδραση απέναντι στον Άρη

Δημοφιλή

Για την 1η αγωνιστική των Play Off της Super League, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τόυμπα τον Άρη, με σκοπό να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Κροατία και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο που θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ του και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφήνοντας στην άκρη τον επαναληπτικό της Πέμπτης (14/3) απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι έμεινε ο Αλί Σαμάτα, που ακολούθησε ένα μέρος της τελευταίας προπόνησης αλλά δεν κρίθηκε έτοιμος να αγωνιστεί, παράλληλα οι Σάστρε, Μιχαηλίδης και Εκόνγκ συνεχίζουν το πρόγραμμα θεραπείας τους.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, η ψυχολογία είναι ανεβασμένη μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πλην του Πάρντο, ο Άκης Μάντζιος είδε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του να φωνάζουν παρών στην τελευταία προπόνηση και έρχεται πάνοπλος στον αγώνα της Τούμπας.

Η αποστολή του Άρη: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σλοβένος, Ράντε Ομπρένοβιτς, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιούρε Πραπρότνικ και Γκρέγκα Κόρντεζ. Τέταρτος θα είναι ο Πολυχρόνης και στο VAR ο Άλεν Μπόροσακ με τον Νικολακάκη.

Η σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 και ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι Novasports Prime.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο πιο παραγωγικός Αντρίγια Ζίβκοβιτς της τετραετίας

Την πιο παραγωγική του χρονιά στον ΠΑΟΚ διανύει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που "τρέχει" την τέταρτη σεζόν του στην Τούμπα. Τη...

Στην ίδια κατηγορία