Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μετράει τις δυνάμεις του ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 18η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στον Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 15:00, τον τοπικό ΟΣΦΠ.

Σε μία άκρως απαιτητική αναμέτρηση, ο Δικέφαλος θέλει να δείξει το ανταγωνιστικό του πρόσωπο, να αποκομίσει όσα περισσότερα οφέλη μπορεί, τα οποία θα του φανούν απολύτως χρήσιμα στις τελευταίες τέσσερις «στροφές» της κανονικής διάρκειας. Το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη βρίσκεται στην όγδοη θέση με 21 βαθμούς σε 15 αγώνες.

Απέναντί του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε του Αθηναϊκού με 71-97, και βρίσκεται στην πρώτη θέση με 31 βαθμούς σε 16 παιχνίδια.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι με τον πρώτο της βαθμολογίας. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Μας άφησε μία πικρία το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, και πρέπει να τα αφήνουμε πίσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία