Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

«Αγγίζουν» το πρωτάθλημα, θέλουν και το αήττητο

Δημοφιλή

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ οδεύει ολοταχώς για το 19ο πρωτάθλημα, επιδιώκοντας παράλληλα και το αήττητο, το οποίο διατήρησε μετά το σημερινό εκτός έδρας 1-1 με τον Παναθηναϊκό.

«Το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για τις παίκτριες μας, διότι τις αξίζουν συγχαρητήρια γι’ αυτό το κομμάτι. Πρώτος στόχος ήταν να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, φυσικά αφού φτάνουμε κοντά στο να τον κάνουμε πραγματικότητα, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε και το αήττητο θα είναι ακόμα καλύτερο και θα τις αξίζουν διπλά συγχαρητήρια» τόνισε στις δηλώσεις του ο Θαλής Θεοδωρίδης.

Οσο για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Παναθηναϊκό, το δεύτερο ημίχρονο σε εμάς. Πέτυχαν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε εμείς ένα στο δεύτερο, ενώ είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, με κλασική αυτή της Αργυρίου, ένα φαινομενικά εύκολο γκολ, αλλά τίποτα δεν είναι εύκολο τελικά στο ποδόσφαιρο. Παίρνουμε ένα πόντο σ’ ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, πιστεύω ο κόσμος που το είδε να ευχαριστήθηκε. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια, μαζί με το αναβληθέν με τον ΟΦΗ, να κατακτήσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στο κύπελλο στους επόμενους αγώνες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία