Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στην Τούμπα έχει το πάνω χέρι!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη για την 1η αγωνιστική των Play Off, με τη Super League να ετοιμάζει και να δημοσιεύει την προαναγγελία του αγώνα.

Αναλυτικά:

Για πέμπτη διαδοχική σεζόν θα βρεθούν αντιμέτωποι στα Play Οff του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ με τον Άρη και για έκτη συνολικά στην ιστορία τους. Ο Δικέφαλος έχει καλύτερη συγκομιδή στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του με τους Κίτρινους, όπου μετρά τρεις νίκες και μια ήττα, ενώ ως γηπεδούχος έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Στη φετινή τους κόντρα στην Τούμπα για την κανονική διάρκεια έμειναν το 0-0 και ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε συνέχεια στις τρεις διαδοχικές νίκες που είχε από τον Β’ Γύρο του περσινού πρωταθλήματος και τους δύο αγώνες για τα περσινά Playoffs που είχε επικρατήσει και στις δύο αναμετρήσεις. Το αντίστοιχο είχε κάνει ο Άρης το 2021-22 που είχε πάρει τη νίκη και στις δύο αναμετρήσεις για τη διαδικασία των Play Οff.

Αυτή είναι η 65η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ από τη σύσταση της Α’ Εθνικής/Super League, με το Δικέφαλο να έχει 34 νίκες, τον Άρη 11 νίκες και τα 19 παιχνίδια να έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα.

64 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

34 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

19 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

11 ΝΙΚΕΣ ΆΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 95-47

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Όρθιος» στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ!

Για την 24η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό,...

Στην ίδια κατηγορία