Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πήρε βραβείο στη Ρουμανία ο Λουτσέσκου: «Η ομάδα έπαιξε θαυμάσια τον Δεκέμβριο»

Δημοφιλή

Η εξαιρετική πορεία του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Δεκέμβριο, δεν θα μπορούσε να περάσει κάτω από τα ραντάρ των συμπατριωτών του, που άλλωστε παρακολουθούν στενά τα πεπραγμένα του στον Δικέφαλο. Σε ψηφοφορία που διενεργήθηκε από την «Gazeta Sporturilor», ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος του μήνα Δεκεμβρίου, μπροστά από τον Μπερντ Στορκ της Σέπσι, τον Τζιοβάνι Κονσταντίνο της Κραϊόβα, αλλά και τους Κόσμιν Κόντρα (Ντάμαε) και Ηλία Χαραλάμπους (Στεάουα).

Μάλιστα, ο 54χρονος τεχνικός προχώρησε και δηλώσεις, κατά την παραλαβή του βραβείου του:

«Ο Δεκέμβριος δεν ήταν απλά ένας καλός μήνας, αλλά η συνέχεια της δουλείας έξι μηνών από τον πρώτο επίσημο μας αγώνα. Η ομάδα έπαιξε θαυμάσια, πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, πέρα από αυτό που θα περίμεναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Ήταν μια πολύ καλή περίοδος, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα ματς».

Ενώ για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, και τη σύγκριση με την ομάδα του 2018-19 που κατέκτησε το αήττητο πρωτάθλημα και το νταμπλ:

«Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις. Εκείνη ήταν μα ιστορική χρονιά. Είναι δύο διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές ηλικίες. Εγώ είμαι ένας από αυτούς. Είμαι ΠΑΟΚ, μέχρι την ψυχή μου».

Για το 2024:

«Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο ματς. Αυτό μας βοηθά να κρατάμε την προσοχή και τη συγκέντρωση μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ομάδα και κόσμος έγιναν… ένα! (pics)

Τρομερές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο φινάλε του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος έβγαλε ψυχή και σφυγμό έχοντας «καρπωθεί»...

Στην ίδια κατηγορία