Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Έπεσαν μπουνιές στο Δ.Σ. της Superleague 2!

Δημοφιλή

Τριτοκοσμικές καταστάσεις κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Superleague 2, με τον πρόεδρο της Κηφισιάς, Λ.Πρίτσα και τον αντιπρόεδρο του Διαγόρα, Χ.Παπαδημητρίου να ανταλλάσσουν γροθιές !

Απίστευτες σκηνές στο διοικητικό συμβούλιο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, που μετά και πλέον ώρες, από τις 12 το το μεσημέρι που ξεκίνησε, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της Κηφισιάς και του Διαγόρα Ρόδου, οι κ.κ. Λευτέρης Πρίτσας (πρόεδρος Κηφισιάς) και Χρήστος Παπαδημητρίου (αντιπρόεδρος Διαγόρα) αρχικά λογομάχησαν από μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε, οι τόνοι στη συνέχεια ανέβηκαν ακόμη περισσότερο και στο τέλος έφτασαν να έρθουν στα χέρια και να ανταλλάσσουν γροθιές όπως επιβεβαιώνουν παρευρισκόμενοι, πριν προλάβουν να τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι!

Σκηνές που αν μη τι άλλο ντροπιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη περισσότερο μάλιστα τη μέρα που η χώρα βρίσκεται σε εθνικό πένθος λόγω της τραγωδίας των Τεμπών. Το σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στους δύο άνδρες, όπως είναι φυσικό, οδήγησε και σε ολιγόλεπτη διακοπή του Δ.Σ., πριν τα μέλη του συνεταιρισμού επιστρέψουν στην αίθουσα για να συνεχίσουν.


Τελευταία νέα

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση για Μουλέκα»

Φερόμενη πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ στον επιθετικό της Μπεσίκτας, Τζάκσον Μουλέκα, όπως μεταδίδει την τελευταία ώρα ο Τύπος της...

Στην ίδια κατηγορία