Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Η ομιλία του Σαββίδη στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και οι στόχοι για την συνέχεια σε όλα τα μέτωπα!

Δημοφιλή

O ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του πιο μάγκικου πρωταθλήματος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, προέδρευσε σε συνεδρίαση του Δ.Σ. που συγκάλεσε σήμερα. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους ιθύνοντες του Δικεφάλου για αυτή την ασύλληπτη επιτυχία, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, τονίζοντας ότι η συσπείρωση ήταν το κλειδί της πορείας του ΠΑΟΚ.

«Θέλω να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω γι’ αυτή την ασύλληπτη επιτυχία. Μόνο ένας κακοπροαίρετος θα έλεγε ότι η επιτυχία εντός γηπέδου συνέβη χωρίς την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων με εξαντλητική και αθόρυβη δουλειά εκτός αυτού.

Και εσείς, οι συνεργάτες μου στο Δ.Σ. ήσασταν η προέκτασή μου. Κανείς μας ακόμη δεν έχει αντιληφθεί το μερίδιό του στην επιτυχία. Η ιστορία του ΠΑΟΚ μας έχει δείξει πως η επιτυχία είναι ανέφικτη αν δεν λειτουργούμε ως ένα, με απόλυτη συσπείρωση», ανέφερε αρχικά ο Ιβάν Σαββίδης.

«Είναι ασύλληπτη η επιτυχία του πρωταθλήματος, ελάχιστοι πίστευαν, μόνο εμείς ξέρουμε πόσο σχολαστικά παίξαμε αυτήν την σκακιστική παρτίδα και στο τέλος επικρατήσαμε των αντιπάλων, όποια μέθοδο και αν χρησιμοποίησαν. Τίποτα δεν ήρθε τυχαία», πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου.

Στη συνέχεια ο Ιβάν Σαββίδης, θέλησε να προσγειώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι η δουλειά για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη, θέτοντας ως πρώτο στόχο την διεκδίκηση της εισόδου στους ομίλους του Champions League.

«Φτάνει όμως να πανηγυρίζουμε και σας ζητώ να γυρίσουμε στη δουλειά. Έχουμε μάθει να ζούμε σαν πρωταθλητές, άρα ξέρουμε ότι η μάχη είναι αιώνια και οι επόμενοι στόχοι δουλεύονται από σήμερα. Στο αγωνιστικό σκέλος ζητάω ως μοναδικό επόμενο στόχο να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε την είσοδο στους ομίλους του Champions League», σημείωσε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε και τους επόμενους στόχους για την περαιτέρω ανάπτυξη του Δικεφάλου σε όλους τους τομείς, από τις υποδομές μέχρι και τη Νέα Τούμπα.

«Στο σκέλος των υποδομών να μην υπάρξει άλλη μέρα καθυστέρησης για την έναρξη εργασιών για το προπονητικό κέντρο, αλλά να ξεκαθαρίσουμε και την κατάσταση γύρω από τη Νέα Τούμπα. Όσες αναποδιές και αν έχουν συμβεί στο γεωπολιτικό σκηνικό, οφείλουμε να βρούμε τρόπους να ξεπεραστούν.

Τα 100 χρόνια πρέπει να μας βρουν σίγουρα με έτοιμο προπονητικό και έστω υπό κατασκευή γήπεδο. Και τέλος, δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν πια τι ποδόσφαιρο οραματιζόμαστε, άρα οφείλουμε να διαφυλάξουμε στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ, πως δεν θα επικρατήσουν δυνάμεις πισωγυρίσματος».

Όλα τα μέλη του ΔΣ ευχαρίστησαν επίσης τον Ιβάν Σαββίδη για την στήριξή του και την ψυχραιμία του στις δύσκολες στιγμές, που ήταν και ο λόγος που τις ξεπεράσαμε γρήγορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Αντρίγια μπαίνει στη μάχη με την ευχή του ΠΑΟΚ

Μεγάλο παιχνίδι για το Euro 2024 με άρωμα… ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (16/6), 22:00), με τη Σερβία να...

Στην ίδια κατηγορία