Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ θα… κάτσει στο τραπέζι με Μεϊτέ, Κεντζιόρα και Σβαμπ

Δημοφιλή

Μπορεί μόλις να έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ να γιορτάζει την πανάξια κατάκτηση του τέταρτου τίτλου της ιστορίας του, και πέμπτου στα γήπεδα, ωστόσο ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα, κι αυτό αφορά και τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ των πρωταθλητών. Μάλιστα σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι περιπτώσεις των Τόμας Κεντζιόρα, Στέφαν Σβαμπ και Σουαλιό Μεϊτέ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνουν και οι τρεις κάτοικοι Τούμπας, με τον Δικέφαλο να θέλει να ικανοποιήσει αυτή του την επιθυμία, εφόσον οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών κινούνται σε λογικά πλαίσια. Όσον αφορά την υπόθεση του Μεϊτέ, υπάρχει η ρήτρα των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει η συμφωνία του δανεισμού του με την Μπενφίκα, και αναμένεται να γίνει προσπάθεια προκειμένου αυτό το ποσό να πέσει. Για την υπόθεση του Στέφαν Σβαμπ τα πράγματα είναι πιο απλά, από την άποψη ότι δεν ανήκει σε κάποια ομάδα, και αναμένεται η επαφή προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Απευθείας διαπραγμάτευση αναμένεται να γίνει και με τον Τόμας Κεντζιόρα, προκειμένου να προκύψει συμφωνία και ο Πολωνός αμυντικός να συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» και τις επόμενες σεζόν. Σημαντικό να τονιστεί είναι πως για να συνεχίσουν και οι τρεις να φορούν τον Δικέφαλο στο στήθος, θα πρέπει και οι οικονομικές τους απαιτήσεις να είναι σε νορμάλ επίπεδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τη γιορτή του πατέρα ο ΠΑΟΚ

Σήμερα, Κυριακή (16/6) γιορτάζεται η ημέρα του πατέρα, με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ να στέλνει τις δικές του ευχές, μέσω...

Στην ίδια κατηγορία