Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ενημερωμένος, και χωρίς… φυσική παρουσία

Δημοφιλή

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη και στην Τούμπα κι αυτό δίνει αφορμή για κριτική, παρότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι προτιμά να μένει στο Ροστόφ για άλλους λόγους.

Για τελευταία φορά εμφανίστηκε σε κοινή, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία. Ήταν ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο του 2020 στην Τούμπα, όταν κατά την προσφιλή του συνήθεια, περίμενε την αποστολή έξω από το γήπεδο.

Παρότι δεν έχει φυσική παρουσία, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζει με τον τρόπο του την ομάδα και έστω και με τηλεδιασκέψεις φροντίζει να έχει επαφή με τον προπονητή και τους παίκτες.

Είναι δεδομένο ότι έχει και άποψη για τα πάντα, που αφορούν την ομάδα. Τους τελευταίους μήνες, ο γιος του Γιώργος, περνά πολύ καιρό στη Θεσσαλονίκη, είναι κοντά στην ομάδα με διακριτικότητα, και είναι ενημερωμένος για τα πάντα. Ζει την ομάδα και τη διοικητική λειτουργία, έχει συμμετοχή σε αποφάσεις και είναι ξεκάθαρο ότι και ο Ιβάν Σαββίδης είναι απόλυτα ενημερωμένος και γνωρίζει όσα θα έπρεπε να γνωρίζει ένας ιδιοκτήτης, προκειμένου να μπορεί να πάρει τις αποφάσεις, σε συνεργασία με τη διοίκηση και τον προπονητή.


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία