Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Έμαθε πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Εκτός έδρας δοκιμασία έχει ο ΠΑΟΚ στην Πάτρα αύριο (30.12) με τον Προμηθέα στο πλαίσιο της έναρξης του δεύτερου γύρου της Stoiximan Basket League, αντιμετωπίζοντας στην ουσία μόνο την απουσία του Τζαμάνι Μακνίς, ο οποίος προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμός δυσκολίας, στο ξεκίνημα ενός πολύ απαιτητικού και χωρίς περιθώρια ξεκούρασης προγράμματος κάτι που επισήμανε και στις προσωπικές του τοποθετήσεις ο Φώτης Τακιανός.

Άξιο αναφοράς δε πως από πλευράς ΕΣΑΚΕ γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα των επόμενων δύο αγωνιστικών υποχρεώσεων με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να μαθαίνει το πρόγραμμά της. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την 13η αγωνιστική το Μαρούσι στο PAOK Sports Arena και την 14η αγωνιστική αναμένεται να αντιμετωπίσει στην Αθήνα το Περιστέρι.

Φυσικά, εκτός από την αυριανή υποχρέωση κόντρα σε Προμηθέα στην Πάτρα (30/12, 17:15) υπάρχει και η πρώτη «μάχη» με την Τόφας στο Παλατάκι (2/1, 19:30) για το πρώτο παιχνίδι των Play-In του FIBA Basketball Champions League, πριν η ομάδα του Φώτη Τακιανού υποδεχθεί το Μαρούσι.

 

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των δύο επόμενων αγωνιστικών:


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία