Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Η τελευταία αποστολή για το 2023

Δημοφιλή

Μία τελευταία αγωνιστική υποχρέωση έχει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να κλείσει το 2023 στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Τόφαλος με φόντο το πρώτο παιχνίδι για το δεύτερο γύρο της Stoiximan Basket League. Σε επίπεδο απουσιών ο Φώτης Τακιανός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζαμανί ΜακΝίς, ο οποίος ωστόσο προπονείται κανονικά με την ομάδα.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Στην Πάτρα και απέναντι στον Προμηθέα θα πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ mateco το τελευταίο του παιχνίδι για το 2023. Ο αυριανός αγώνας, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ.Τόφαλος (17:15, ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3), θα είναι και το πρώτο παιχνίδι για τον 2ο γύρο της Stoiximan Basket League.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμός δυσκολίας, στο ξεκίνημα ενός πολύ απαιτητικού και χωρίς περιθώρια ξεκούρασης προγράμματος που περιμένει την ομάδα μας.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με τον προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena. Στη συνέχεια αναχώρησε για την Πάτρα η αποστολή, στην οποία συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Kendall Smith, Mihcael Gilmore, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης, Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Justin Alston και Laurynas Beliauskas».


Τελευταία νέα

Απάντησε για Μπάγερν ο Γκουαρντιόλα

Το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα συνδέθηκε με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός μέσω των εκπροσώπων του διέψευσε...

Στην ίδια κατηγορία