Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη»

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από το εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα στην Πάτρα ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου της Stoiximan Basket League ο Φώτης Τακιανός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ επισημαίνοντας πως στην παρούσα φάση δεν τίθενται περιθώρια λανθασμένων αποφάσεων καθώς κάθε παιχνίδι φαντάζει κομβικό.

«Παίζουμε με τον Προμηθέα, μία ομάδα που είναι σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ορμώμενος από τον επικείμενο αντίπαλο του Δικεφάλου κάνοντας λόγο για ακόμη μία απαιτητική αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε με γνώμονα την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του 2023, αλλά και το πρώτο του δευτέρου γύρου. Αυτό σημαίνει ότι μπαίνουμε σε μία διαδικασία όπου το κάθε παιχνίδι μετράει. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για να διορθώσεις κάποιο λάθος που θα κάνεις και συνεπώς αυξάνεται η πίεση, αλλά και ο βαθμός συγκέντρωσης. Παίζουμε με τον Προμηθέα, μία ομάδα που είναι σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει μία συγκεκριμένη δυναμική, με ποσότητα και ποιότητα στο ρόστερ του. Θα πρέπει να αυξήσουμε το χρονικό διάστημα που θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα παίζουμε με αποτελεσματικότητα στην αμυντική μας τακτική, κάνοντας σωστή διαχείριση όλων των καταστάσεων στη διάρκεια του αγώνα».


Τελευταία νέα

Ολη την εβδομάδα με το πόδι στο γκάζι μέχρι τον «τελικό» με Ολυμπιακό

Μετά από μια σειρά μέτριων εμφανίσεων, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επανέλθει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έγινε και πάλι...

Στην ίδια κατηγορία